Multumesc pentru faptul ca ne-ai transmis gandurile tale si ca te-ai gandit la noi, atunci cand "fericirea" ca zi globala, ti-a batut in fereastra. Eu n-am stiut ca exista o zi a fericirii, dar daca exista, eu as declara-o ca sa fie "in fiecare zi" si pentru toti oamenii care merita aceasta implinire.
Din pacate, fericirea este o stare de spirit si ea depinde de mai multi factori si de regula, ea se compune din gesturi, ganduri, evenimente care pot sa-ti "incalzeasca" sufletul.
Fericirea este in noi si trebuie s-o gasim si sa ne bucuram de ea. Suntem fericiti daca suntem sanatosi, daca cei dragi noua sunt bine, suntem fericiti daca suntem intelesi, daca suntem apreciati pentru ceea ce facem. Suntem fericiti daca o raza de soare "poposeste" pe un peisaj, pe o floare, pe chipul celor dragi, mai suntem fericiti daca cei din jurul nostru traiesc in echilibru cu ei si cu natura si restul ce depinde de stat, de lege, de lipsuri, trebuie sa le tratam ca pe lucuri trecatoare si sa dam o mana de ajutor pentru a putea sa ajungem la liman si noi cei din Romania.
Dan, iti doresc sa gasesti fericirea, sa fii sanatos si sa ajungi ca, din prea plinul inimii tale sa "fericesti" si pe cei ce-ti sunt dragi.
Ma bucur ca de departe, din lumea civilizata, mai esti alaturi de noi si fii convins ca suntem bucurosi ca ne esti prieten.
Chiar nu stiu sa existe aceasta zi. Bine ar fi ca aceasta zi sa existe pentru fiecare dintre noi, cat mai mult timp.
Draga Dan, inca odata dai dovada de sentimente nobile. Iti multumim pentru urari si-ti dorim sa ai parte de prieteni adevarati acolo unde esti si sa nu uiti ca si aici, in tara, suntem cativa prieteni care te apreciem. Multa sanatate, bucurii si FERICIRE!
Eh...eu,cel putin, am avut parte de nervi mai mult decat de fericire azi, dar m-am mai calmat putin
. In schimb ma bucur oricand de sanatate(nu ma pot plange la acest capitol), de familie si de prietenii adevarati; ma bucur oricand de lucrurile bune din viata mea mea.Mult succes in continuare si sa ai zilnic parte de fericire
.