| BUBULINA a întrebat:

Azi este ziua scumpei noastre colege CAMI.
Cine urmeaza?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cami la multi ani kiss sa fii fericita si sanatoasa si iubita

bubu, pai, nu stiu...cred ca urmez eu, pe 15 noiembriehee hee sunt curioasa daca de mine o sa-si aminteasca cineva laughing

13 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Mai cami mai, dar nu ne-ai spus cati ani implinesti...probabil de la atata bere, mi s-a dus si memoriahee hee 16? sau 17?hee hee

| Flav a răspuns:

Oh, sper sa mai reziste TPU.-ul 2 ani. Dupa o sa ma dau la tine. Admini, aveti grija cum tineti site-ul sa nu plece domnisoara cami de pe aici, ca va caut si-n gaura sarpeluihee hee

cami
| cami a răspuns:

Bubulina multumesc inca-o data happy. Cine urmeaza, sper sa fie fericit, sanatos, plin de bani si afectiune.

cami
| cami a răspuns:

Flav, cum de le stii tu pe toate happy. Ma bucur ca-ai retinut ca pe-acolo bat, 16-17.
In cat suntem astazi? Asta-i varsta mea. tongue

cami
| cami a răspuns:

Astazi ma reprezinta total numarul... 16 happy

cami
| cami a răspuns:

Flav, ce bine ca mai exista oamenii ca tine, care sa te faca sa te simti bine [ si mai ales de ziua ta tongue ]
Sa nu plece domnisoara cami? Pai ai grija sa nu pleci tu! Siiiii, de ce tocmai dupa 2 ani... sadbatting eyelashes

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

@Cami sa realizezi cat valorizezi si sa valorifici oportunitatile ce iti apar in cale.

| BUBULINA explică:

@brianna pai mai e pana la ziua ta destul de mult
@flav ai grija de "pitica" noastra

| ViVi a răspuns:

@Cami la multi ani sanatate fericire si sa traiesti 105 ani love struck

| Letytzy@ a răspuns:

La multi ani! Sa ai parte de tot ce iti dorestikisskiss

| urbanghost a răspuns:

Multi ani traiasca, multi ani traiascaaa, La multi aniiiii, cine sa traiasca, cine sa traiascaaaa, la multi aniii, Cami sa traiascaaa, cami sa traiascaaaa, la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani, Cami! Ce tanara esti! Dupa raspunsuri iti dadeam mai mult. Ce sa-ti doresc? Iti doresc ce-mi doresc si mie,... dar sa nu-ti faca rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani, oltencuto, si sa fii in continuare la inaltime asa cum ai fost si pana acum!