Asta se intampla unde? la scoala?
printre pusti multi viteji se arata...dar nu am auzit de acest inteligent, si ce crezi nu o sa auzim nici peste 20 de ani ca el facand o mare branza!
desi cel mai bun atac este apararea... insa cel mai inteligent comportament este ignorarea arogantilor!
Trebuia sa i spui si ca e un meltean prost si frustrat rau pe viata care trebuie sa-si rezolve problemele personale in loc sa isi verse frustrarile personale pe cei din jur.
Incapabili?
Ma gandesc ce sinonime ar gasi domnul Becali.
Hai mai da l in Doamne iarta ma...
Daca l lasi in gara nu stie sa ia trenul.
Desteptul lui peste prajit.
O rusine. Puneti mana sa ajungeti olimpici si ii aratati voi cine e sefu la sinonime. Cand o sa vada o sa se duca la oi.
In urma simularii la lb. romana?
Pai, trebuia sa le stiti, ca ati invatat la scoala. Nu e corect raspunsul tau "nu le putem sti (cu un singur i!) pe toate" in acest caz.
La ce te referi cand spui "nu am stiut la sforțări"?
Cred ca trebuia sa pui nasul in pamant si sa-ti insusesti critica.
Motivul pentru care nu te-ai implicat in scopul avut este personal sau general(pentru toata lumea e ceva neimportant )?
Daca motivul e personal, cel care te-a jignit depindea de tine?
Pentru el conta mult mai mult, jignindu-ti neimplicarea si faptul ca n-a putut reusii din cauza ta(presupun ca ati fost o echipa de are treaba cu tine, nu? )
Daca motivul e general, el e de vină ca nu ti-a zis si tie cat de important e pentru el si ai tratat problema lejer, nu te-ai implicat pentru a reusii el asta, de unde sa stii?