anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi in timp ce-mi faceam curat printre caiete am gasit un biletel cu un nr de telefon pe care scria "suna-ma azi la 19:00"...de cand sta biletul ala acolo habar n-am ca l-a pus in caietul de mate si nu prea il deschid rolling on the floor))
In fine, faza e ca biletul ii pus inainte de vacanta cand mergeam la scoala.
Booon...am sunat eu frumos si raspunde un baiat.Bai,imi parea mie cunoscuta vocea cat de cat insa nu mi-am dat seama cine ii din prima.
Cand l-am sunat prima data m-a luat in ras, cred ca mai era cu unu' si atunci cand l-am intrebat cine e mi-a zis ca-i un tip sexy...eu m-am enervat, l-am injurat si i-am inchis.rolling on the floor)
Dupa cateva ore m-a sunat inapoi si mi-a zis cine e si si-a cerut scuze si treburi...si m-a rugat dupa sa nu-i inchid ca se duce undeva si draga Doamne se plictiseste.

Eu nu inteleg de ce nu i-am inchis, probabil de proasta, fiindca eram constienta ca se va intampla ceva nasol.

Cica imi pusese biletul acolo pentru ca era interesat de bff si nu stiu ce...si nu-i avea nr

Si acum vine partea aia cringe rau de tot deci a sunat ceva gen:
El-mie nu imi place ploaia
Eu:eu ador ploaia
El-mda...si eu pe tine
WTF...CE CRINGE... uneori cred ca Dumnezeu ma uraste rolling on the floor)

Si stiti tusitul ala...gen ...fortat ca sa schimbi subiectul.Noi l-am mai si facut in sincron.

Asta are si iubita...ce-i drept cam proasta si naiba dar are!
El...e destul de frumos,bine,nu un print,dar chiar e dragut(la aspect ca in rest ii nesimtit rau)

Ma simt atat de cringe acum.
Gen dupa faza aia si "tusitul" fortat i-am zis sa nu ma mai sune ca ma enerveaza rolling on the floor)

Nu stiam ce sa-i spun, ca nu voiam sa sune ca-mi bat joc de el chiar daca el e un retard si un nesimtit
Plus ca mai are si iubita

Gen, a fost ok cum am procedat nu?
Scz pentru roman...trebuia sa va dau detalii rolling on the floor)

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E și asta o experiență...

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru sierra1):

Una neplacuta si ciudata

| OldSoul a răspuns:

Cat timp ai scapat de el si ai aflat cine a fost, da, ai procedat bine.

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru OldSoul):

Pana la urma n-a fost un capat de tare, dar totusi nu ma asteptam la asa ceva = )))

| OldSoul a răspuns (pentru IoanaRoman09):

Trebuie sa te astepti laughing
La fiecare colt exista cate un dubios interesat de tine.

PS:Sal cf? devil)

Avand in vedere ca am vorbit de maxim 3 ori in viata reala si ne cunoasteam din priviri... oricum eu stiam ca va urma ceva ce voi regreta

P.S:buna gluma = )))))

| OldSoul a răspuns (pentru IoanaRoman09):

Deja regreti? laughing
Nu e bine.

Eu am o vorba "sa nu regreti niciodata un lucru pe care l-ai facut, regreta mereu ce nu ai facut".
Intre noi fie vorba, legea ma cam contrazice.

Logic ca regret.Au trecut atatea ore si inca ma simt naspa...l-am si injurat la inceput ca nu stiam cine e = ))

| Emma30555 a răspuns:

Eu cred ca el te place. Puteai sa fii mai ok sa afli daca chiar te place. Nu conteaza ca a ti tusit voi in acelasi timp, astea s fleacuri. De multe ori voi pustanii nu ajungeti sa fiti cu cei de care va plac deoarece aveti orgolii prea mari si va e teama sa nu picati prost. Mai bine vorbeai normal cu el si vedeai care e treaba. Poate cand ti a pus acel bilet nu avea iubita.

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru Emma30555):

1-nu-mi place de el ce naiba
2-faza cu tusitul a fost aiurea
3-nu stiam ce sa-i zic avand in vedere ca are iubita, si am aflat care-i treaba atunci...am spus... cica o cauta pe prietena mea cea mai buna
: ))

| Emma30555 a răspuns (pentru IoanaRoman09):

Hmmm, asa este dar cred ca el e cam bleg și unele chestii ori nu sunt adevărate cum ar fi ca o cauta pe prietena ta, probabil ca e cam fraier și mai bine cum ai procedat dacă el nu e în stare sa poarte o conversație, probabil s-a speriat, treaba lui

| IoanaRoman09 a răspuns (pentru Emma30555):

El crede ca le poate avea pe toate la picioarele lui...isi bate joc de tipa aia foarte tare
Si eu nu-mi pun mintea cu tipii de genu'...m-am simtit prost pentru faza de ieri, dar aia e