Pana la urma n-a fost un capat de tare, dar totusi nu ma asteptam la asa ceva = )))
Trebuie sa te astepti
La fiecare colt exista cate un dubios interesat de tine.
PS:Sal cf? )
Avand in vedere ca am vorbit de maxim 3 ori in viata reala si ne cunoasteam din priviri... oricum eu stiam ca va urma ceva ce voi regreta
P.S:buna gluma = )))))
Deja regreti?
Nu e bine.
Eu am o vorba "sa nu regreti niciodata un lucru pe care l-ai facut, regreta mereu ce nu ai facut".
Intre noi fie vorba, legea ma cam contrazice.
Logic ca regret.Au trecut atatea ore si inca ma simt naspa...l-am si injurat la inceput ca nu stiam cine e = ))
Eu cred ca el te place. Puteai sa fii mai ok sa afli daca chiar te place. Nu conteaza ca a ti tusit voi in acelasi timp, astea s fleacuri. De multe ori voi pustanii nu ajungeti sa fiti cu cei de care va plac deoarece aveti orgolii prea mari si va e teama sa nu picati prost. Mai bine vorbeai normal cu el si vedeai care e treaba. Poate cand ti a pus acel bilet nu avea iubita.
1-nu-mi place de el ce naiba
2-faza cu tusitul a fost aiurea
3-nu stiam ce sa-i zic avand in vedere ca are iubita, si am aflat care-i treaba atunci...am spus... cica o cauta pe prietena mea cea mai buna
: ))
Hmmm, asa este dar cred ca el e cam bleg și unele chestii ori nu sunt adevărate cum ar fi ca o cauta pe prietena ta, probabil ca e cam fraier și mai bine cum ai procedat dacă el nu e în stare sa poarte o conversație, probabil s-a speriat, treaba lui
El crede ca le poate avea pe toate la picioarele lui...isi bate joc de tipa aia foarte tare
Si eu nu-mi pun mintea cu tipii de genu'...m-am simtit prost pentru faza de ieri, dar aia e