| Beitan a întrebat:

Azi încep copiii școala și mie îmi este greață să îi văd bleah plus că și așa era aglomerație la metrou. Mă enervează rău școlarii aia cu glume enervante și pisacioase cum să mă abțin să nu ii iau la pumni?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu la varsta lor banuiesc ca facea comentarii din Kant?

| Catrice a răspuns:

Nașpa. Stai acasă.

| Fatamuntilor a răspuns:

Am o solutie pentru tine!
fa-ti o limonada! Fi toleant, roata se intoarce, exista karma!

| Caro34 a răspuns:

Oare de ce uitam de unde am plecat? Cândva te-am văzut și pe tine asa; habar nu ai ce amuzant erai și totuși te-am încurajat să-ți urmezi visele, ti-am dat un sfat când ai avut mai mare nevoie de el, nu te-am luat în ras, chiar când eram mai mari ca tine și la fizic și la intelect, dar tu nu ai învățat nimic din tot ceea noi te sfatuiam... Fii OM, fii respectuos, fii blând în inima si-n port; fii alinare la vreme de necaz și fapta ta sa bucure o inima-ntristata! Micuții aceia sunt viitorul sufletului nostru îmbătrânit, bolnav, sărac și singur - ei merită tot ce-i mai bun în lume! Nu-i ocoli, imbata-te de: puritatea, noblețea și frumusețea lor!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prost ma animala?
Copilasii vor creste mari si se vor cuminti, crezi ca tu nu erai ca ei? Acum par ca sunt niste furnici pe langa un prost ca tine dar se vor face mari si vor fi mai intelegatori si mai destepti poate mai destepti ca tine! Iti pui mintea cu niste copilasi inofensivi, rad, se distreaza, se joaca, lasa-i in pace ca nu au niciun gand rau, au un suflet curat si plin de distractii! Sunt noi in aceasta viata si nu stiu ce ii asteapta! Sunt mititei si nu isi dau seama ca le curge nasul sau altceva! Dar tu esti prost ca judeci niste copilasi inofensivi!

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasă că este bolnav nu te mai enerva frate ăștia merită pușcărie pe viață da nici aia nu-i face oamenii iese mai rău de acolo.

| ElExistaElAudeElVedeElStie a răspuns:

Tdracu ma lăsa copii in pace bolnav dracu -_-

Eu când i-am văzut pe aia mici cu gențile la spate azi dimineață când ma duceam la muncă imi vine sa-i iau în brațe era asa mici și cu gențile alea pe spate și se vedeau doar capul și picioarele erau în fata mea happy îmi venea sa-i iau în brațe săi mușchappy da fălci alea era și o fetița mic avea codite happy eram asa bucuos cai vedeam pe străzi nu poți defini asa ceva zici ca erau pinguini pe străzihappy îmi venea săi iau pe toți în brațe da îmi loam bătaie dupăiahappy

| Laura678 a răspuns:

Cred ca problema este la tine, aglomerația este peste tot, inclusiv în trafic sau în zilele de concediu.
Si tu o sa ai intr o zi copii și nu cred ca o sa îți convină ca aceștia sa aibă de a face cu astfel de specimene.