"Nu-i pe lume batran care sa uite unde si-a ascuns comoara"
"E cu neputinta ca pana la urma sa nu ajungi cum crede lumea ca esti"
"Primul semn de batranete e cand incepi sa semeni cu tatal tau"
"Niciodata n-am facut amor in grup ori in locuri publice, nici n-am impartasit secrete si nici n-am povestit vreo aventura a trupului sau a sufletului, caci de tanar am luat aminte ca nici una nu ramane nepedepsita"
"Nebunii intelepti o iau inaintea viitorului"
"Faima e o cucoana extrem de grasa care nu doarme cu noi, dar cand ne sculam ne pomenim ca sta si ne priveste mereu din fata patului"
"Sexul e consolarea care-ti mai ramane cand nu-ti ajunge dragostea"
-citate extrase cuvant cu cuvant din "Poveste tarfelor mele triste", a lui Garcia Marquez
Marquez scrie extraordinar.
Ultima sa scrisoare imi pare ca suprinde esenta vietii.
Moneyandfame ar fi minunat sa pot ajunge la performanta de a ma cita altii pe mine, insa au fost atatia inaintea mea care au exprimat dragostea in cuvinte si au facut-o dumnezeieste... Eu cred ca dragostea este esenta vietii, am mai spus-o si cu alta ocazie : verbul "a iubi" este singurul verb pe care il poti conjuga la orice varsta. Iti dau voie sa ma citezi daca crezi ca am spus ceva original, insa nu mi se pare ...cu totii folosim cuvinte ce au mai fost rostite si din pacate, eu cel putin asa consider, nu suntem originali deloc... poate doar in forma in care amestecam visele in realitate...
Ce ar fi daca ai inventa tu niste citate? Nu ar fi mai cool sa te citeze altii pe tine?
Iti multumim pentru aceste...sa zicem mici citate.asta chiar mi-a placut...nu a fost prea siropos... a fost pe gustul meu
Frumos, sublim! Numai ca putini oameni stiu sa iubeasca dar si mai putini stiu sa primeasca iubirea...
kampi întreabă: