| superpissy40 a întrebat:

Azi la ora de sport,eram mai multi intr-un grup, iar cel mai bun prieten al meu vorbea cu o colega de a mea, iar eu stateam intr-un colt de la peretele scolii si niste fete se bagasera in mine si nimeni nu ma baga in seama.Pur si simplu eram o carpa de sters pe jos si am auzit ca un coleg de al meu a zis ca sunt urata nu stiu cui.M-am simtit atat de prost si nu stiam cum sa scap de acolo si intr-un final am plecat de acolo si m-am dus intr-un alt colt si am inceput sa plang putin si nimeni nu m-a vazut si se terminase ora si am plecat acasa foarte depresiva si suparata.Aaa da si eu nu i-am bagat in seama pe copii chiar daca mi-au spus urata.Ce credeti ca ar fi trebuit sa fac?

Răspuns Câştigător
| Tmcn a răspuns:

Orice fată poate fi drăguţă dacă vrea, probabil tu nu ştii să îţi pui în valoare calităţile. Dacă aş şti oarecum cum eşti, aş putea să-ţi dau nişte sfaturi, dar nu prea ar avea rost pentru că tu te cunoşti cel mai bine şi poţi găsi pe net toate sfaturile de care ai nevoie legate de aspect şi despre cum poţi să te pui în valoare.
În legătură cu cel care a spus că eşti urâtă, nu trebuie să pui la suflet, e posibil să fi spus asta pur şi simplu din răutate.

0 răspunsuri: