| Roberta00 a întrebat:

Azi la scoala eu si cu inca 3 colege ne-am udat cu apa eu eram cea mai fleasca.Chestia e ca m-a vazut dna de muzica si ea are casa langa magazinu la care lucreaza mama. Mie imi este teama sa ii zic asta ce sa fac sa ii zic eu sau sa nu-i zic va rog spuneti-mi! Chestia e ca mi-a promis ca ma va lasa in tabara la mare si vreau sa merg din suflet. Dar se va supara daca ii zic? M-o mai lasa in tabara va rog ajutati-ma si pe mine!

Răspuns Câştigător
| คиค a răspuns:

Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata!
Chestia e ca nu ati facum cine stie ce. V-ati jucat putin, adica ce e atat de rau in asta... Povestestei mamei tale aceasta mica intamplare si cel putin eu sunt convinsa ca te va lasa in continuare sa mergi in tabara... adica si eu sunt eleva si bine inteles ca ma joc si eu cu prietenele mele, dar hai sa nu facem atata chestie dintr-o gluma.
Eu zic sa ii spui mameI tale fara nicio probleme.

2 răspunsuri:
| Roxy a răspuns:

Poti sa ii spui ca "vai mama sa vezi ce bine m-am distrat azi la scoala."
ca m-am jucat cu inca doua colege de ale mele u apa si neam udat si asa de bine ne-am simtit.nu am mai ras asa de multhappy"
Asta nu eu probleme asa de maretongue
Eu facut si mai relelaughing
pe clasa a5-a am scris o scrisoare cu tot felul de prostii in ea(bunicul a ingropat cai morti in spatele curti pentru viermi ca sa mearga la pesti-o parte din scrisoare)si mi-a luat-o profesorul si ia dato dirigintei si mi-au sunat parinti.parinti cand au citit scrisoarea au inceput sa rada si ei la cat de comica erabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un raspuns nu i zii si spune-i profei tale sa nu i spuna rogo frumos eu sunt rebecca