Trebuie sa intelegi si sa te obisnuiesti cu ideea ca sunt unii parinti carora pur si simplu nu le convine absolut nimic din ceea ce face plodul lor...
Stiu cum e, nu esti singura, sunt milioane de persoane in situatia asta. Poti sa nu te atingi de PC toata ziua, daca seara la 21:23 il deschizi, ea va incepe sa urle ca toata ziua ai stat la el.
Nu ai ce sa-i faci... Poti sa ii spui ce vrei tu, poti sa aduci 100 de persoane care sa te sustina ca ea tot nu va asculta si o va tine una si buna cu ideea ei.
De obicei perioada asta e trecatoare, dupa un timp te va lasa in pace. Acum esti in crestere si ea are impresia ca trebuie sa te tina din scurt. Peste un timp o sa observe ca nu esti o deligventa si ii vor trece aerele.
Incearca sa faci ceva(spalat vase, dat mancare la animale, nu stiu) cand e pe langa tine ca sa te observe. Asa va avea niste retineri in a tipa la tine.
Foarte bine faci ca ii spui ce nu-ti convine. Asa ii va intra mai repede in cap ca nu-ti poate da ordine.
În primul rând, am şi eu o nelămurire. Stai în PC? Te bagi în PC şi stai acolo?
N-ar fi rău dacă ai citi mai mult, că faci greşeli.
Spune-i nu contează CÂT stai la calculator, ideea e ce faci la calculator. Una e să stai toată ziua şi să citeşti cărţi în format electronic, de exemplu, şi alta e să stai şi să pierzi vremea aiurea pe mess. Poate mama ta e îngrijorată când te vede toată ziua la calculator, neştiind ce faci, cu cine vorbeşti. Habar nu am.
Degeaba renunţi o zi la calculator, dacă a2-a zi revii la vechile obiceiuri. Încearcă să faci câte ceva în fiecare zi, dar nu renunţa complet la calculator.
Cât despre dumnezeu, poţi să te tot rogi, că nu rezolvi nimic, pierzi vremea aiurea. Ăstea nu-s lucruri care să te facă să vrei să mori.
Deci sfatul meu e următorul: nu mai sta aşa mult la calculator, fă şi alte chestii, demonstează-i că nu eşti dependentă. Explică-i maică-tii că ai şi tu nevoie de timp liber, nu poţi să îi faci pe plac tot timpul. Sunt varză la chestii d-astea.
Nu am pus intrebarea asta ca sa fiu criticata, asa imi zice ea :"stai toata ziua in pc".
Scuză-mă, dacă n-are voie omu' să spună nimic, că deh, te critică. Bine măi, era un simplu sfat, faceţi cum vreţi, staţi în PC, ce să zic.