Au tot dreptul sa cheme politia care te poate duce si la sectie si te poate si perchezitiona.
mereu si mereu aud aceleasi povesti de la cei prinsi fara bilet, ca sunt amenintati cu politia, ca sunt retinuti samd... bre da unu nu va asumati dracu greseala sa platiti amenda, doar va plangeti
Eu am pus cardul ala de 3 ori si nu s a validat nici macar o data dupa parerea lui.Pe unde mai pus faptul ca eu am cumparat cardul acum 3 saptamani si am mai mers ocazional si l am validat de mai multe ori si el imi spune ca ultima data l am folosit acum o luna? Erau multe persoane care nu aveau deloc card de calatorie si tocmai pe noi s au gasit sa ne jegmaneasca de bani...
Aaa si nu contest ca politia ne poate duce la sectie insa ei nu ne pot obliga sa merge la politie si nici macar nu cred ca ar fi venit politia iar pentru asta ar fi trebuit sa blocheze circulatia tramvaielor lasandu ne pe noi sechestrate acolo...
Te duci atunci si faci o reclamatie la ratb, sigur pe card se pot vedea toate validarile
Sunt curios daca le-au facut chitanta pentru cei 100 de lei.
Eram 3 fete si ne au pus sa platim 100 lei dupa care ne au dat 2 carduri cu suprataxa si din cate stiu eu trebuie sa faca procesul verbal in fata noastra dar probabil or fi vrut doar sa isi rotunjeasca salariul din moment ce nu au ripostat si au negociat cu noi amenda.