Părerea mea personală este că doar îşi căuta o parteneră de joacă, o amică. Poate a vrut să-ţi arate colecţia lui de maşinuţe.
Mă îndoiesc, că având doar 10 ani, ar fi vrut şi altceva.
Dar este foarte bine să fii sceptică, să eviţi persoanele care îţi displac sau te plictisesc şi să scapi elegand, când simţi că e nevoie, aşa cum ai şi făcut-o.
Eu zic să te bucuri că a fost doar unul de 10 ani, nu unul mai mare. Vorbesc serios.
Păi, orice procedură ai fi folosit, tot ar fi fost bine, e doar un puști de 10 ani. Singurul lucru despre care poți să zici că n-ar fi fost bine să-l faci ar fi fost să te duci acasă la el. În rest, procedezi cum crezi de cuviință, ajungi la același rezultat
Jelli, de violat sigur nu putea s-o faca Deci cred ca ai procedat bine` probabil n-avea ce face si vroia o amica xD
Trebuia sa-l pui la pamant si sa-i tragi doua palme sanatoase ca sa vada ca nu-i de joaca cu tine! Mult tupeu mai au dracii astia mici in ziua de azi.Ma rog, pot sa jur si pe ce-am mai sfant ca tu nu esti ''tipa usoara'', deci sigur era tipul acela de baiat disperat care cauta sa fie cu cat mai multe deodata.Cred ca e vreun fel de macho-man smecherutz si culeanu in devenire.
Dar,ca sa-mi spun si parerea pur obiectiva: o femeie/fata imbracata in rochie,fusta,orice este mai feminin emana mai multa feminitate, ceea ce in ziua de azi, la putoii astia penali a inceput sa se traduca prin sexualitate...Nu stiu daca am dreptate,dar cred ca o tipa frumoasa imbracata in ceva mai feminin va atrage mai multe priviri si exclamari de ''tatiii, ce buuuna-i asta!" decat una imbracata in blugi, parerea asta fiind pur personala.Probabil a crezut ca ai putea ''cadea'' mai usor, dar nu stiu cum naiba poate vreo entitate cu minim un neuron sa cada in plasa vreunui mini-soarec din asta.Totusi,raman la parerea ca trebuia sa-i umfli vreun ochi, nu e bine ca fata fiind, sa permiti asa ceva.Astfel cine stie ce ar putea sa-ti faca cand o sa ai vreo 20 de ani... x_x
Eh, copii tupeisti in calduri
la 10 ani, ce sa-i ceri?
tin minte cand eram si eu cam de varsta ta, veneam de la magazin, si se pune un puțoi fata mea, si face la mine "hai sa facem frichi-frichi" am inceput sa rad si l-am lasat in pace.
mai ales daca esti si o tipa draguta, ai lipici la boraci
Data viitoare cand il vezi ameninta-l cal bati . O sa se potoleasca el Poate avea chef de mistouri
Ii dadeam o palma sa nu ma uite.sa invete ca doamnele iti dau geanta in cap daca te porti asa cu ele
Poate vroia sa vada cum reactionezi si sa se distreze putin pe seama ta ...astia sunt pustii din ziua de azi, n-ai ce sa faci
Procedura mea ( vine la mine si imi ia interviu ) : mda, din pacate nu poti sa-ti raspund, pentru ca nu imi stiu numele, nici anii. merg la scoala ca ceilalti copii. ( acum ma intreaba unde stau ): undeva, intr-o lume minunata ( ma invita la el acasa ) NU VREAU, Ma bucur ca te-am lamurit in legatura cu interviul
Iti garantez k nu te va mai deranja
Nu stiu. Mi s-a intamplat si mie, tot cu un baiat de vreo 8 ani care ma putea sa merg cu el la toaleta. Logic l-am lasat in pace si am plecat. Ai facut bine. Data viitoare sa nu-i bagi in seama.
Trebuia sa fii dura cu el... uite eu macar stiu sa ma comport dar tu nu stii.
@alacunickcuvulgaritati: nu e vorba daca te intereseaza sau nu. Voiam sa aflu un raspuns, cum ar fi trebuit sa procedez in astfel de situatii. Ai citit toata intrebarea, sau ce vrei mai exact? Sa te bagi in seama? Daca esti suparat pe viata, nu cauta sa te razbuni pe altii care o au mai stralucita, e un gest de oameni slabi.