Sunt carduri diferite: Pluxee Gusto si Pluxee Turist
Daca tu lucrezi in prezent in invatamant, primesti acest beneficiu: tichete de calatorie, la fel cum primesti tichete de masa. Doar ca sunt incarcate pe cate un card.
Instaleaza-ti aplicatia Pluxee si vei vedea acolo cardurile tale, suma de pe ele si cand expira.
Am acea aplicație, da, și acum mi-au dat și cei de la Unitate un alt card deci este în regulă s-a rezolvat. Mersi însă de informații.
Dar din alea de masă, noi nu avem în învățământ. Avem doar niște sporuri date la salariu, dar sincer e o sumă modică. Mai ales de mâncare. ) Cum eu mănânc mult pentru mine suma de 100 sau 200 de lei, pentru spor de hrană mi se pare enorm de mică. Adică sincer, îți mărturisesc că aș fi preferat ca ăștia 15 mil sau cât e pe un voucher de ăsta de călătorie, ș fi preferat pe ăsta să mi-l dea de masă. Deoarece nu toți suntem cu călătoritul și oricum nu-l prea folosim, dar pe de altă parte nici nu ne ajută mai mult să călătorim decât să mâncăm. Iar eu oricum am început să mă îngrozesc decât s-au scumpit prețurile. Adică toată punga de la Penny sau Kaufland pe care înainte o luam cu 100/150 de lei și aveam cam tot strictul necesar acum iau cu aproape 300 de lei. Trist, foarte trist. Așa mai bine voucherul de turist devenea voucher de hrană. Deși am înțeles că ar fi mers și pe la unele restaurante cardurile astea, dar nu știu ce să zic, alții au spus că nu, că e doar de cazări. Nici nu mai știu ce să mai cred...
Il poti folosi sa iei masa la restaurante la hoteluri afiliate.