| MountainRiver a întrebat:

Azi mă trezesc cu mesaj de la Pluxee ăștia, că mi-ar fi virat 550 de lei pe cardul turist(atât pe mesaj cât și pe mail). Acel card pe care l-am avut acum 2 ani primit, acel voucher de călătorie și pe care l-am cheltuit imediat anul următor, adică anul trecut în toamnă. Eu anul trecut ne mai lucrând în învățământ și abia acum din septembrie reluându-mi activitatea, nu aveau cum cei de la școală să mi mai încarce cardul Pluxee anul acesta. Deci eu acum mă întreb, de unde am eu acești bani primiți? Nu pot să pricep.
Și eu pe aplicație pot afla și firma sau unitatea care mi-a virat banii pe card?! Am încerca să intru peste tot, dar nu am găsit nimic.
Iar dacă nu pot pe aplicație, către cine să mă îndrept ca să aflu cine mi-a virat banii aceia pe card? Anaful știe ceva, primăria, vreo bancă la care am eu cont? Cum pot afla cine mi-a încărcat banii ăia acolo?!

De asemenea dacă să zicem acest card este de turist, deci un voucher, dar este de la Pluxee ăștia, foștii Sodexo, iar noi în învățământ primind astfel și o sumă la salariu, numită indemnizație de hrană, fiind cam echivalentul la acel tichete foste Sodexo, să fie cumva acei bani de hrană, dar să fie încărcați pe acest card?! E oare posibil așa ceva?! Dar știam că parcă diferă cardul de tichete de cardul de călătorie, nu?

Și încă ceva, dacă nu sunt sigură de proveniența acestor bani, are rost să-i cheltui? Adică întreb ca dacă este vreo cacealma să nu mă trezesc apoi că voi plăti pe nu știu unde înzecit, poate fi posibil așa ceva? A mai pățit cineva, ceva de genul cu acest card de turist, voucher Pluxee, numiți-l cum vreți?
Mie mi se pare dubioasă toata treaba asta. Dar pe de altă parte mă întreb, cine să-mi facă dar 500 de lei gratis?! Mai ales pe un card de care nu știa nimeni de existența lui?!