| SunShine_3102 a întrebat:

Azi mi-am terminat si eu de citit cartea "Punguta de doi bani" de ion creanga si am ramas uimita de ce a putut sa faca cocosul acela al mosneagului.De ce nu se mai scriu si in zilele noastre povesti cum scria nenea Ion?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand "Amnezii din copilarie" de acelasi autor, si aici te poti cultiva cu operele "la capsuni(in spania)","la scaldat(in Ibitza)"...
Si nu se mai scriu povesti pentru ca nu mai exista amintiri din copilarie, copilaria pe net e distructiva.

19 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Cati ani ai? Acela este un cocos fantastic, faptele lui au izvorat din imaginatia scriitorului.Si astazi se scriu basme frumoase de catre scriitorii pentru copii sau chiar de catre cei consacrati.

| just|breathe a răspuns:

Nu te supara...cati ani ai? E prima oara cand ai citit-o de ai ramas impresionata?

| No.More.Sorrow.:) a răspuns:

1. " Punguta cu doi bani "
2. Se mai scriu, dar nu ca ale lui " nenea Ion ", deoarece fiecare poet scrie in modul sau, are ceva special, aparate, doar al lui. happy

| simona_6231 a răspuns:

"Punguta cu doi bani"winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau de ce nu se mai nasc asemenea cocosi, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasati fata, stie ce spune! De ce o corectati?

April
| April a răspuns:

Badia, Sunshine, badia fiindca cocosul cu punguta era moldovean ca si cel care i-a povestit ispravile! Povesti ca acelea nu se mai scriu fiindca nu mai exista boieri cara sa-si tina averile inchise in haznaua cu bani; si-i tin la banca unde cocosul n-ar avea acces din cauza de bodygarzi!

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Voi chiar nu vedeti ca acesta copila face misto de noi?

| Daiana_1737 a răspuns:

Nu tu vroiai la o pizza cu copii de bani gata?
Afla ca intrebarile tale sunt de doi bani punguta era cu doi baniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca, nu ar avea cine sa le citeasca. Copilasii din ziua de azi, cauta cea mai rapida cale spre prostie, nu spre lectura sau alte activitati folositoare mamiferelor bipede, care "este ei" oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se rog sa ma anunti cand termini de citit "Pupaza dintre tei". Ar fi interesant sa avem o dezbatere pe subiectul asta. Daca acum ai ramas uimita de cocos, cred ca vei ramane siderata de ce-i poate face o pupaza unui drac de copil.

| SunShine_3102 explică:

Mersi de recomandare Transilvania. Auzi, tie iti place cumva muzica electronica?

| Barajag a răspuns:

Copii nu mai vor pungute cu doi bani, vor saci plini cu bani, de citit, pot citi si de pe internet povesti de dragoste sau despre cum se face sexhee hee

| SunShine_3102 explică:

@ursulik
ala din poza e bebe tau? vai ce scump e mai pup pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu probabil ai citit pentru prima data o poveste laughing. Punguta cu 2 bani o stiam de la gradinita, precum si alte povesti de-a le lui Creangawinking.
Tehologia a acaparat atat mintea copiilor, cat si a adulilor.

| We will meet one day, but not today... a răspuns:

Punguta cu doi bani. laughinglaughinglaughing

| Klara a răspuns:

Da, este o carte cu scop financiar-managerial, te invata cum sa faci bisnita folosindu-ti capul si cocosul. In ziua de azi isi mai folosesc oamenii doar cocosul. Pfiuuu mare ti-e gradina Doamne!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi am terminat de citit intrebarile si raspunsurile tale si am ramas uimita cat de proasta esti.

| kaTTsu a răspuns:

Incep sa pricep ce vrei sa faci.Vrei sa te faci cunoscut/cunoscuta (nu stiu ce dracu esti fata/baiat) incerci sa te faci vazut prin intrebari stupide care atrag foarte multi utilizatori .tind sa cred ca esti o persoana inteligenta,dar marsava happy