In 2007, era inceputul lunii decembrie, am luat primul meu salar, plus prima de craciun.
Am fugit la un magazin cunoscut, si mi-am luat camera foto de mult visata. Am mai ramas cu cativa lei in buzunar dar asta e alta poveste. Ajung acasa, stateam in chirie cu mai multi studenti, desfac cutia de fata cu unii dintre ei, cutia goala. Mi-a cazut fata. Imi venea sa plang, ma vedeam nu doar sarac de sarbatori, dar cat se poate de fraierit. Cum sa ii conving eu pe aia de la supermarket ca nu am luat camera si vreau inca una? Nici nu mai voiam sa merg inapoi. Noroc ca au insistat niste colegi. Am fugit repede inapoi, ca statea sa inchida, am mers la informatii, am povestit, m-au trimis la reclamatii, unde tot ce am fost intrebat, a fost cine mi-a dat camera. Am descris cum m-am priceput persoana. Astept ca, 10 minute, vine tipa de la reclamatii impreuna cu cel care imi adusese cutia, isi cere tipul scuze, era nou, lucra de o saptamana. L-au certat si alea putin, eu am multumit satisfacut, si tai-o nene, ca astepta Targul de Craciun sa-i faci poze. Totul e sa incerci. Si sa pari credibil. Fiind fata, eu zic ca ai sanse. Succes!
Poti sa te duci cu cutia si spui ca nu ai primit nimic in ea. Daca nu te cred le faci reclamatie
Ar fi trebuit sa te duci imediat inapoi cu cutia. Mergi maine, spune-le ca lipseste tastatura si poate ai noroc.
Exact, daca ai fi mers, sau macar sunat la ei la reclamatii, astazi, ar fi fost cu siguranta mai intelept. Cred ca ar fi bine sa mergi direct la departamentul de reclamatii si sa le povestesti cum a fost. Cel mai probabil cele cateva butoane sunt A, S, D, si W, asa e? In acest caz, tastatura ta e una expusa in vreo vitrina. Sau, mult mai tragic, a fost furata de cineva direct din cutie. Oricum, nu te lasa intimidata, ameninta ca faci reclamatie. Mergi cu cineva mai in varsta din familie de preferinta.
anonim_4396 întreabă: