Pentru ca ai raspuns o sa-ti vina o gramada bani la factura...au o tactica incredibila nenorocitii aia, stiu sa stoarca bine de tot omul.
Si pe mine m-au sunat in prostie intr-o zi,, am lasat telefonul pe masa si asteptam sa plimbe ursul, si din Bosnia, Croatia si toate tarile bananiere de prin Africa, e maxim vrajeala, daca raspunzi tot la plata te baga, e prostie pe care companiile de telefonie ar trebui sa le rezolve, e nedrept sa platesti atatia bani.
Niciodata sa nu faci asa ceva! Probabil ca iti va veni o suma exorbitanta de plata. Si nici nu prea ai ce sa faci.
Daca nu cunosti numarul, nu raspunzi! Escrocii se bazeaza pe curiozitatea ta.
Primesc si eu o gramada (locuiesc in alta tara). De curand am primit un apel in care o voce de femeie a lasat un mesaj cu numele meu, sa o sun inapoi ca e foarte important. M-am interesat cum se poate si mi-a luat numele din listele de vot, care sunt publice aici.
Niciodata nu raspund si nu sun inapoi daca nu cunosc numarul.
Asta e dezavantajul de a fi pe abonament. Pe Prepay nu-ti pot veni niciodată cheltuieli suplimentare.
Eu nu sun inapoi nici daca e numar din reteaua mea . De unde stii ca e din africa? Poti bloca toate numerele alea care te suna si sa vezi cum se potolesc.
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: