| chiftelutacrocanta a întrebat:

Azi noapte m-am trezit si am vazut un scaun langa mine.Am incercat sa-l ating dar mi-a trecut mana prin el.Nu m-am speriat, pentru ca era un scaun din casa in care stau pe care il cunosc, dar era din alta camera si nu era langa mine cu adevarat si mi-a trecut mana prin el, asta-i problema care m-a pus dimineata pe ganduri.Am dormit la loc dar dimineata acest lucru m-a pus pe ganduri. Vorbesc serios, nu glumesc. Voua vi s-a mai intamplat asa ceva? E normal sa ti se intample asa ceva? Exista oameni care au uneori halucinatii noaptea cand se trezesc uneori din somn?

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Mi s-au intamplat lucruri mult mai ciudate dacat asta, nu ma intreba ce, ca nu am sa spun.

40 răspunsuri:
| Divy a răspuns (pentru Mayhem666):

Da, am o amintire cu acest nume.
Vezi Ștefan a fost cineva important pentru mine
Te epuizează profii sau fetele?

| Mayhem666 a răspuns (pentru T0T):

Poti sa astepti mult si bine, poate pana in 2017 o sa ma decid sa il si trimit. Am spus "poate" laughing

| T0T a răspuns (pentru Mayhem666):

Secretosule. Ok, în 2017 la 00 00 îți voi aminti. Nu uita.

| LoveSleep a răspuns:

Mi s-a sculat de când ai revenit pe site, dar n-am vrut să spun nimic pentru că sunt timid.

| xjkl a răspuns (pentru LoveSleep):

Oh, păi trebuie să fie mică că n-a observat nimeni.

| LoveSleep a răspuns (pentru xjkl):

9centimetri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayhem666):

Tu char crezi ca el a avut o halucinatie cand s-a trezit? E doar o abureala.

| Juviia a răspuns:

Nu,eu nu am, doar cand visez ceva, simt ca lucrul acela e acolo dar cand dau sa il ating in real, nu mai e acolo.

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Era posibil sa viseze ca era treaz si ca a vazut ce a vazut, si sa nu-si dea seama ca visa, ca si mie mi s-a intamplat ceva asemanator, numai ca eu mi-am dat seama ca era doar un vis, dupa ce m-am trezit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mayhem666):

E posibil si sa viseze ca a visat ca... este un vis. Multa confuzie acolo la tine, te-a dus de nas chifteluta asta aburinda.