| alma a întrebat:

Azi s-au implinit 40 de ani de cand primul om a pus piciorul pe "luna", credeti ca vom putea locui vreodata pe "luna"?

Răspuns Câştigător
| sese a răspuns:

De locuit e prea mult spus in sensul de a locui ca intr-o localitate; mai degraba vor fi amenajari pentru cei care vor lucra acolo(se pare ca sunt materii prime valoroase) luna neavand atmosfera viata este imposibila fara unele dotari (ca pe o statie orbitala, naveta sau chiar submarin) ceea ce implica crearea unei atmosfere artificiale(in spatiile de lucru si odihna); deasemeni atrctia gravitationala a lunii este de cca.9 ori mai mica decat pe pamant asta fiind o alta problema de realizat.In mare se poate spune ca vom sta si munci pe luna intr-un viitor nu tocmai indepartat.

20 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

''Am ajuns pâna la luna si înapoi, dar avem probleme
când trebuie sa traversam strada sa facem cunostinta
cu un vecin.'' [ Octavian Paler ]
Luna spuneai?

daniela
| daniela a răspuns:

Noi nu poate alte generatii daca vor fi nevoite vor incerca

| inna a răspuns:

Nu stiu daca vom reusii sa locuim pe Luna, dar mi-as dori foarte mult laughing, vreau sa-mi cumpar si pamant pe Luna :d.

| micurutza2005 a răspuns:

Nu prea cred daca era asa locuiam deja pe luna de atata vreme cel putin nu cred in urmatorii 30de ani e mult de munca sa amenajezi o conditie de viata undeva unde nu este viata din start asa ca ...mai puneti-va pofta in cui sa va faceti vile pe luna.

| Ben. a răspuns:

Pai cand o fi prea aglomerat p'aci...

| sese a răspuns:

Pentru andreig:numai cand este plina!

| jo a răspuns:

@Dimodi: Ala care a aselenizat in 67, inainte de NASA, era Lance Armstrong.winking

| unbaiat a răspuns:

Da cine a spus ca au ajuns?

| andreig a răspuns:

TE atrage luna?

| andreig a răspuns:

Pentru sese: Alba sau mai intunecata?

| turist a răspuns:

Eu as fi multumita sa putem trai noi si copiii copiiilor copiiilor nostri, in conditii decente, pe pamant...

| DiMoDi a răspuns:

Eroareee! Neil Armstrong, a aselenizat în 1967... nu ştiu ziua exactă, posibil să fi fost în 20 iulie, dar sigur nu era în 1969...
Şi ca să răspund la întrebare, da, cred că se va putea! atunci când oamenii vor stăpâni în suficientă măsură tehnica creierii de condiţii viabile în medii ostile. Probabil, cei de vârsta mea, nu vom apuca acele zile, dar la viteza cu care evoluează în prezent ştiinţa, nepoţii noştrii cred că le vor trăi happy

| DiMoDi a răspuns:

Se poate erată la erată?happy Nu ştiu ce am socotit eu, dar sigur nu eram beată... Îmi cer scuze înc-odată, pentru dată PROST corectată! Aoleu! acu vorbesc în versuri! Cred că mai bine mă duc la culcarehee hee
Însă înainte de asta, vreau să spun că totuşi Neil Armstrong e primul om care a păşit pe solul lunar, şi că fenomenul s-a petrecut într-adevăr la 20 iulie 1969... Mea culpa! sad... (şi noapte bună tuturor! ) happy wave

| canarita a răspuns:

Curios ca nu mai zboara nimeni pe luna...de atunci

| Encore a răspuns:

As vrea sa fac sex pe luna :X

| andra_8876 a răspuns:

Nu pre cred dar ar fi super daca am faceo happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Offf.@un baiat. mi-ai luat-o inainte.subscriu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar acum ma uit pe Rai trebuie la "Cucerirea lunii"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi problema gravitatiei, ce ar afecta ireversibil sistemul osos, facand reintoarcerea pe Terra imposibila dupa petrecerea unei perioade prea mari pe Luna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asi fi si eu interesat, caci tocmai m-au evacuat dintr-o casa retrocedata si locuinta pe Luna ar fi o rezolvare, caci una terestra n-am gasit. Si mai e ceva. Dupa cum zicea odata Madalin Voicu, prin 2030 vom fi jumi-juma (...si n-ati facut nimic pentru asta, mai zicea el), si nu-s dispus sa traiesc in Rromania si sa invat limba rromana. Si cum zicea Basescu, Regiunea Autonoma Secuiasca nu se poate infiinta, ca m-asi duce la aia, chiar daca voi fi obligat sa invat maghiaro-secuiasca. Alles gute, Lotringener