"tentativa de omor...Ce ma fac?"
faci anii de pușcărie - pe merit - și poate ieși d-acolo "educat"
Înainte să comiți tentativă de omor nu te-ai gândit că vor exista și consecințe? Tu ești un recidivist violent care bagă oameni în spital, sparge geamurile mașinilor cu toporul, umblă pe stradă înarmat, devastează locuințe, și apoi te plângi că ajungi la închisoare.
Asta este, vei avea timp 6-8 ani să te gândești la ce ai făcut greșit și ce schimbări ar trebui să faci în viața ta...
Frate, am 3 variante pentru tine, imi pare rau ca te aflii in aceasta situatie...
1)le ceri la niste rude din strainatate(daca ai) bani.
2)le ceri la prieteni(daca ai)
3)Ca tot ai 2, 500 de euro, e cea mai riscanta varianta,dar daca iti iese scapi de arest si de despagubiri.Te muti intr-o tara din asta mai indepartata din America de Sud, gen :Brazilia, Columbia, Peru, Bolivia, Chile etc...
Bună, indiferent că își retrage sau nu plângerea, nu te ajută cu nimic. nu contează cât cere el despăgubiri(ar conta doar dacă cere mai puțin decât valoarea lor reală), instanța de judecată le va aprecia când va soluționa latura civilă. Mai mult ca sigur vei primi pedeapsa închisorii de cel puțin 7-8 ani. Mă mir că nu ai fost deja arestat preventiv.
Cand l-ai batut p-ala era smecher, acum nu prea mai esti la fel.
Ai timp 6 ani sa te gandesti la ceea ce ai facut, ma pot pune in locul tau ca si eu era sa iau mai mult decat ai luat tu pe fapta ta.
Stai in banca ta daca stii ca n-ai spatele asigurat.