Sigur primeste.Printr-o reclamatie la Protectia Animalelor.Merita si el ce i-a facut catelusei.
Buna, Amalia! Sunt o mare iubitoare de animale si o activista pentru protectia si drepturile acestora! Efectiv mi s-a facut rau citind ce sfarsit tragic a avut biata catelusa si de cata cruzime pot fi capabili unii oameni! Sugestia mea este sa-i faci urgent reclamatie nenorocitului, pentru a ajunge sa-si primeasca pedeapsa(desi insuficienta, avand in vedere ca a curmat o viata, fie si una de animal) si a fi oarecum impiedicat la astfel de fapte reprobabile in viitor. In plus, va fi un exemplu si pentru alti sadici de tipul lui. Trebuie sa luam atitudine si sa nu mai asistam pasiv la ceea ce fac semenii nostri, doar asa putem progresa ca societate! Mult succes in demersul tau in caz ca te vei hotari sa-l reclami!
Da,da ar putea primi...dar cum nu suntem în America unde protecția animalelor e una severa de parca ar costa viata unui om(ceea ce respect lucrul asta)nu prea am avea șanse sa vedem asa ceva în România, prin sancționarea uciderii animalelor de către oameni.Eu urăsc chestia asta, dar nu prea avem ce face, poți vedea și tu unde trăim.O zi buna