Cauta prin ziare...nu stiu
Fara lumina si caldura? Nici aia din epoca preistorica nu traiau asa )
Poţi venii la mine =)) să ştii că ultima frază chiar m-a făcut să vărs o lacrima.
Uite poţi vedea aici câteva job-uri convenabile zic eu :
https://www.youtube.com/watch?v=WohpgnECAuA
Depinde de unde eşti, încearcă să vinzi limonadă =))) Glumesc, undeva la mall să lucrezi o zi sau mai multe, să faci curat şi chestii sau la un hotel să lucrezi ca ospătar sau să faci curăţenie în camere... angajează-te la un hotel, dacă faci curat în camere câştigi cam 10 milioane (1000lei) pe lună, dacă eşti ospătar tot vreo 10 milioane(1000lei) pe lună ( nu pe soare :)) ) Caută prin sat pe acolo să îngrijeşti o curte ceva, stai 2 luni şi faci 16-25 de milioane, depinde unde lucrezi. Du-te la sapă :)) La cules porumb, la cules struguri, îngrijeşte bătrânii, spalăi la c*r de rahat =)))).
Angajează-te ca vânzător ( Piese auto, sau medicinal dela care vinde medicamente :)) sau vânzător, dinăla care primeşte bonuri la pariuri sportive =)). Gaseşti tu.
Toate meseriile astea sunt dezonorante.sa spal batrani la gaoz? serios?
Cum dezordonate? Lucrează şi tu la hotel, mall ceva cum vrei tu să strângi bani cu youtube? în 2 săptămâni să faci câte 5€-10€ care nici ăia s-ar putea să nu-i faci? Angajază-te pe şantier sau mergi să faci case ai 19 ani, n-ar trebui să primeşti sfaturi de la un "copil" de aproape 16 ani.
Dezonorante nu dezordonate
Păi du-te pe şantier.
Nu am experienta in constructii ba.numai daca ma pun aia sa car toata ziua.asa da
Du-te pe şantier pune-i să te pună să cari sau mergi la corcoduşe să le-aduni .
Fiindca am pus "...deabea" in loc de "de abia"?
da! nu vrei sa vi sa stai cu mine?
da, mai aduc vreo 5 plapume, să fiu sigură că nu mor de frig
Iti tin eu de cald, dar acum e vara. trebuie sa vi sa traiesti clipa alaturi de boss
fie cald, fie furtună
eu cu Sergiu dorm de mână
Toate bune si frumoase, numai o problema avem.stii sa gatesti?Daca nu, mancam omlete arse necomestibile facute de mine sau fast food toata ziua pana se rupe patul cu noi.
nu. gata, nu mă bag murim amândoi
macar in vizita sa vii pe la mine.te primesc cu bratele deschise.
vin, cum să nu? îți aduc de mâncare. nu te las eu să mori
Invat sa gatesc, ma jur.m-am saturat sa depind! voi face pe aragazul ala scoici saintjack rigoletto si alte delicatese.ciorba de burta.Vei veni la mine ca la restaurantsi te voi servi cu tot ce am eu.
era să te cred
Ar trebui macar sa-mi apreciezi vointa uluitoare.stiu ca primele ciorbe de burta pe care le vei manca vor fi de-a dreptul hidoase, dar nu te chem pentru mancare.
atunci mă chemi pentru băutură?
Nu,te chem sa ma sustii in aceste momente de cumpana! nu beau sau cel putin nu mai beau.
bine. dacă nu te susțin eu, cine să o facă? deci ne vedem curând.
Am un prieten care, tot asa, a fost sustinut si a ramas fara laptop, bani si telefon!
ah. de unde știi ce voiam să fac?
Nu ma intereseaza ce vrei sa faci, ia-mi tot, numai inima lasa-mi-o intacta(si restul organelor... ).
nu-ți mai las nimic.
Atunci,vreau o noapte de neuitat, cel putin!
o să îți fur tot. chiar crezi că o să uiți așa noapte?
Ca sa imi furi tot trebuie mai intai sa ma orbesti cumva.nu prin mijloace violente
nu mai fur nimic. prea complicat
paaa.
Cu avantul impetuos pe care-l ai, si experienta aferenta din CV, nu te vad cu mai mult de 1000 lei ca new entry.
Bafta!
Mah, ar fi chelner daca vrei sa castigi 1.500 lei pe luna, altceva nu stiu.
Sunt destule restaurante sau terase care au nevoie de asa ceva
Merge si chelner, dar urasc mofturosii, nu cred ca imi pot controla nervii daca sunt prosti de gura.
Unde ai gasit 100 euro pe luna? Stai intr-o cutie de chibrit? Daca dau pe anunturi primele 10 pagini vad numa 3-4-5 sute de euro de zici ca suntem in Anglia.
Indemnizatia aia pentru somaj e 100 de euro
Ba, mult noroc!
Sa stii ca viitorul tau job depinde de facultatea pe care o urmezi.
Si de ce este o dezonoare sa muncesti in Cora? Din ce am vazut eu, alora de lucreaza acolo le place, adica ei sunt mandri de asta, mai ales atunci cand isi pun poze pe facebook de la "servici".
Onorabil,onorabil,dar nu e de ajuns!