Întrebare recomandată | Bianca292006 a întrebat:

Am o întrebare, ce as putea sa iau intr-o valiza? De exemplu vreau sa ma mut în Bucuresti și nu stiu ce ar trebui sa iau cu mine in afara de bani! Niște părerea dacă aveți m-ar ajuta

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ai altceva de luat, poti cumpăra o valiză, să pui bani in ea.

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru inceput, toata imbracamntea si incaltamintea pe care o ai.
Depinzand ce anume inchiriezi tu, daca casa este mobilata si are strictul necesar in bucatarie si casa, ca altfel trebuie sa ti le cumperi tu, asta pe langa prosoape, paturi, plapumi, perne, ceasafuri samd.

| sierra1 a răspuns:

Valiza o cari apoi in mânuță sau cu mașinuța. Ori poate cu trenulețul?

| PedoBarbie a răspuns:

Haine, produse de îngrijire personală, alimente, o sticlă de apă, acte, etc

| Kufu95 a răspuns:

Ce consideri că este mai depreț pentru tine.

| Bianca292006 explică (pentru Kufu95):

Mersi mult pentru părere

| Kufu95 a răspuns (pentru Bianca292006):

Cu drag.

| asuari a răspuns:

Mă gândesc dacă e la mișto întrebarea asta, dar nu îmi dau seama. Păi, daca te muți de tot mă gândesc ca ai putea sa iei… totul? Se poate? Căci eu asta mi-aș lua. Nu sunt genul care să fac compromise sau să renunț la ceva ce e al meu. Haine, bateria externă, căștile, produsele de skincare și igienă, încărcător. Cam astea încap într-o valiză și sunt de bază. Acuma, mult succes! Pentru că, repet, eu mi-aș căra efectiv tot de prin casă dacă m-aș muta.

| Andra0987654321 a răspuns:

Hainele, încălțămintea, tot ce ai nevoie. Depinde unde mergi, poate ai nevoie de plapuma etc

| MateoXXL a răspuns:

Când te muți într-un oraș nou, cum este București, e important să iei cu tine lucruri esențiale care să-ți faciliteze tranziția. Iată o listă pentru cele mai importante lucruri sau obiecte, în afară de bani: carte de identitate/pasaport, diplome și acte de studii, card de sănătate, asigurări, haine de sezon (haine atât pentru vreme caldă, cât și rece), încălțăminte confortabilă, haine de birou/ocazie – dacă ai interviuri sau întâlniri. telefon și încărcător. laptop/tabletă, căști, periuță, pastă de dinți, șampon, gel de duș, medicamente de bază (pentru dureri, febră, răceală, alergii), foarfecă, bandă adezivă, câteva ace și ață, tacâmuri, cană, deschizător de conserve, un ghid local sau aplicații utile.
Sfaturi: Încearcă să prioritizezi lucrurile de care ai nevoie imediat, cele care sunt costisitoare sau greu de înlocuit iar dacă ai spațiu limitat, restul obiectelor le poți cumpăra sau trimite ulterior.

| iosGEROGELcreieas a răspuns:

Un borcan prin care sa faci si mai multi bani!

| MitroiuEduard a răspuns:

Iata aici niste informatii despre fotbal. Universul este vastul spațiu cosmic care conține toate galaxiile, stelele, planetele și materia, dar și energia, spațiul și timpul însuși. S-a format acum aproximativ 13, 8 miliarde de ani prin Big Bang, un eveniment ce a inițiat expansiunea spațiului. Este alcătuit din materie obișnuită, materie întunecată și energie întunecată. Galaxiile, cum ar fi Calea Lactee, sunt structuri gigantice ce conțin miliarde de stele și sisteme planetare. Universul continuă să se extindă, iar natura sa exactă rămâne un mister parțial. Studiul său implică discipline precum astronomia, fizica și cosmologia. Este un exemplu fascinant al complexității și misterului existenței.