Bă fraților, fiți atenți! Îmi vedeam liniștit de treaba mea când un coleg trimite un mesaj pe grupul de WhatsApp al clasei. Mesajul (atât de prost scris încât este mai fascinant ce scrie pe spatele unui bilet de tramvai) era semnalat ca "Redirecționat" de la cineva (habar nu am cine) și pretindea că autorul este o oarecare Teresa Fidlago, aflată la 2 metri sub pământ de 27 de ani. Mesajul continua cu: "dacă nu trimiți asta la 20 de persoane, voi dormi veșnic lângă tine". Apoi mesajul dădea exemple (FOARTE credibile, nicidecum n-au fost născocite pe loc de autorul mesajului, nuuuuuu) de oameni care n-au respectat "spiritul" cucoanei și au fost pedepsiți cu moartea. N-am stat să citesc tot mesajul (deși mesajul zicea că îndată ce ai început să citești nu te mai poți opri, de parcă ar fi mai bine scris ca orarul nostru pe semestrul II), m-am prins din start că e o porcărie. Așadar, am 2 întrebări (scuzați-mă dacă vorbesc mai urât, dar m-am enervat mesajul ăsta):
1. Cine naiba este Teresa (dacă a existat cucoana) și cine a inventat povestea asta de 2 lei?
2. Ținând cont că mesajul șantajează cititorii săi, încalcă Articolul 207 din Codul Penal ("Constrângerea persoanei să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani")?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
2. Si politia stie ca asta e o chestie de cacao de pe net. Cu parere de rau pentru cei care pun botul, dar cel ca a trimis mesajul initial nu va patii nimic.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.216.232.215) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro