Pana si actorii din filmele pentru adulti sunt mai actori decat astia de pe Youtube.
Ba da ai si tu un vocabular. Imi dau seama ca te-ai pipi pe ea de scoala sau pe bunul simt sau pe amandoua. Da, este ridicol cum spui, chiar foarte ridicol incat ma ia durerea de cap cate o data si imi e mila de copii care consuma internet in ziua de azi.
Hotul striga hotii. Nu te intrec nici pe tine nici pe ceilalti la bun simt si vocabular.
Si vocabularul meu (adica alea cateva cuvinte din intrebarea mea) sunt prea miloase pentru capodoperele la care se uita copiii din ziua de azi.
Da chiar, ce anume din intrebarea mea te-a facut sa spui ca m-am. pe ea de scoala?
Hai ca da. Dintre toti utilizatorii de aici fix unuia care chiar are bun simt si un vocabular foarte ok te-ai gasit sa ii faci observatie.
Ma rog. Pe mine cel mai tare m-a impresionat serialul ala al Andrei Gogan. *vomit*
M-am luat de forma de inceput a dialogului. Multi sunt civilizati si incep cu "buna", "salut" etc...el...ce face?! incepe un dialog cu "bă" de parca ne-am stii toti de o viata si ne-am trage de sireturi. Acum baiatul mi-a dat cu ignore.
Asa se intampla cand nu ai incredere in tine si iti e teama ca cineva iti explica cu argumente.
Multi utilizatori poate ca ucid limba romana, dar au bun simt. Bunul simt tine de educatia de acasa a individului.
Cand spunem ceva trebuie sa ne-o asumam si eu imi asum ce i-am spus.
Tu ii spui unui om ca ucide romana pentru un "ba", in timp ce altii nu stiu sa foloseasca o cratima si sa acorde subiectul cu predicatul? Sa iti arat niste ss-uri cu ce scriu altii aici pe TPU? Te crucesti nu alta
Cred ca tu te cam tragi cu el/ea de sireturi fiindca ti-ai permis sa ii comentezi de bun simt si vocabular si sincer nu era cazul. Un om cu bun simt nu face din tantar armasar.
Nici tu nu il stii de o viata ca sa iti permiti sa ii faci observatii sau chestii de genul
Iti dau dreptate.
Nu prea stau pe TPU, dar ai dreptate.
De la an la an este din ce in ce mai rau.