Ca as vrea sa prind 3797 si sa vad pe ce planeta as ajunge. Lasand gluma la o parte unele lucruri din ce prezice e normal sa se intampla. De ex e clar ca China va detine puterea mondiala...deja incepe sa se intample asta. Ca or sa apara alte boli e clar ca se va intampla, avand in vedere ca dealungului timpului or aparut si or disparut la boli intr-o veselie. La clonare deja se lucreaza. Si noi religii apar pe zi ce trece tot mai multe . Ca se va naste o noua rasa e iarasi posibil, in ziua de azi oamenii de stinta or gasit ADN-uri necunoscute, deci or existat fiinte de care noi nu stim; posibil sa tot apara rase noi la cativa mii de ani. Ca se vor stabilii noi contacte cu extraterestrii e clar ca se v-a mai intampla din moment ce au existat deja contacte. Si asa mai departe. Eu personal nu o consider mare clarvazatoare...majoritatea sunt lucruri de care se stie deja sau la alte intamplari din cele enumerate se poate gandii orice om caruia ii place sa isi imagineze viitorul. Asta e parerea mea!
Majoritatea sunt inventii, plus cateva evenimente destul de previzibile. Ar fi o pierdere de vreme sa le analizez pe fiecare in parte, dar cea mai amuzanta mi se pare previziunea pentru anul 2125 cand Ungaria va primi semnale din "afara spatiului" : )) Cum adica din "afara spatiului"? Si de ce doar Ungaria? E amuzanta baba Din pacate prosteste prea multi oameni.