Buna.
E cumva 1 aprilie si nu am aflat?
Daca nu, ti-a picat greu mancarea azi?
Exista pareri si pareri. Oamenii sunt diferiti.
P.S:In loc sa te dai mare, mai deschide cartea de romana! Multumesc anticipat pentru "stupizi".O zi buna!
Şi tu-ţi baţi joc de limba română, şi, uite că nu eşti pedepsită. Eu de ce-aş fi atunci?
ŞI, lol, n-ai cum să mă faci să iubesc un parazit.
Justin Bieber ar fi ok dacă ar apărea la tip-top minitop.
Dacă puberul ăla e cel mai bun cântăreţ al zilelor noastre şi, bonus, un "înger", atunci săracii cântăreţi adevăraţi ar trebui să se dea cu capul de pereţi.
Şi-n plus, dacă aşa arată îngerii, mă mândresc cu poziţia mea de ateu.
Daca faggotul ala e cel mai mare "cantaret" al zilele noastre, eu sunt Billie Joe.Incearca sa-ti creezi o cultura muzicala si sa inveti limba romana cat de cat, inainte sa vii aici cu ineptiile astea.
Mie nu-mi prea-mi place. Dar daca il voi cunoaste mai bine si...ii voi asculta muzica lui. Doar ca unora nu le place Justin Bieber. Intelegi? Asta este.
Hia ma mai ziceti multi ca il placeti pe gay ac ma doare mana sa dau atatia stupizi si nefolositori.
1.biberon ala nu e un inger.
2.biberon e un fraier.
3.si eu pot sa cant ce canta el doar ca nu apar la tv si nu sunt gay.
4.nu e un inger
5.nu e un inger
6.inger poti fi daca ai o viata fara mari pacate si faci o groaza de fapte bune.ce a facut el? raspuns:un mare ***
7toate fanele lui biber sunt niste proaste si in loc sa il asculte mai bine deschid cartea de romana si ed mate ca acum e perioada tezelor si ar fi bine sa invete
numai "bine" iti doresc.sa te lecuiest cat mai repede de justin biberculoza.
P.S. boala aia nu se vindeca la doctor deci iti sugerez sa nu te duci ca te considera doctoru nebuna(desi adac esti fana biberonului esti deja dar ma rog nu trebuie as demonsteri)
Fato/Fatule! Deschide ochii aia adormiti ca vad ca tu visezi,si ce e cel mai rau,cu ochii inchisi.A facut mata un sondaj potrivit caruia Justin Bieber e cel mai tare? De unde stii tu? Draga mea/Dragul meu,am mai comentat odata pe tema asta,dar pe tine nu prea vreau sa te iau peste picior,desi tu esti mai rea/rau decat aia pe care am umilit-o. Asculta tu la mine, doar pentru ca tie iti place Justin Bieber, asta nu inseamna ca trebuie sa placa tuturor.Gandeste.te ca sunt miliarde de oameni:daca toti ar fi identici,care ar mai fi farmecul lumii? Asa si tu, daca toti ar avea aceleasi pareri ca ale tale, inseamna ca toti am fi prosti. Asa ca taci si consulta dictionarul. Habar nu ai sa scrii.Cu cine faci romana? Cu mva cu femeia de servici? Sau cu electricianu'? Imi dai impresia uneia/unuia corijent/a si obsedat/a.Cica 'inger'. Penibil. Esti jalnic/a.Serios.
Mah boschetar fumigena ce esti asculta aici invata cei muzica adevarata asculta rock sau ceva mai bun si cantaretii de muzica clasica sunt mai buni decat el
Nare nimeni nimica cu el sunt cocalri astia care asculta numai manele si mor de ciuda e cel mai ascultat acum jb din cate am vazut si nu-s fan de-al lui dar n-am nimic cu el e un baiat orfan care a sa batut cu viata si a ajuns cel mai sus
Ce avem cu justin bieber...nimic el are ceva cu noi.ne distruge psihic.nu pot schimba postul de muzica ca apare bieber.pe internet numai bieber,. fane stupide ca tine. oamenilor treziti-va e un cretin cu o fata de pantof si e f f f f f naspha.
Daca este un inger hai sa facem o incercare toti fani lui se aduna in fata unui bloc unde justin biber este pe acoperis si noi ii zicem sa sara daca ajunge pe pamant intreg inseamna ca este inger daca nu ajunge intreg inseamna ca este numai un copil normal care a avut noroc!