| condemnedAntagonist a întrebat:

Bai ajutor.
Am innebunit.Ieri a venit varamea la mine, fratemiu a stat de cand m-am trezit pana la 3 la pc,dupa vine varamea, si sta pana tarziu, eu am ramas sa-mi termin treaba de la 12 la 6 dimineata.M-am trezit la 3 a doua zi,fratemiu juca prototype,ma cheama varamea,pierdem timpul, se da fratemiu la vreo 5, si se pune ea,dupa se pune mama si ma duc sa ma uit la film,vin si fratemiu si varamea,se termina filmul,ma duc la calculator,varamea vrea sa se uita la the vampire diares,okay,termina, e ora 7, vine mama..Aud strigate pana in bucatarie,BAAAI,CUM CONVERTESC RAHATU DE FILA,DE CE NU-I INSTALAT PHOTOSHOPUL,TU COPIL RETARDAT,ii vin ii fac fila,o zis ca nu-s buna de nimic,mi-a tinut morala o ora,se pune varamea iar, si se face ora 10, zice mama sa o las si pe ea, in camera ca nu are postul nu stiu care, ca vrea sa se uite la dr.house,anyway,si vine si dupa,zice ca n-are somn,vine si varamea,o zis sa punem ceva sa radem,am stat pe facebook pe world vines,am cautat clipuri amuzante, dupa zice mama ca a obosit, se culca.Eu muream de foame,si intreaba varamea,du-te si mananca pana atunci ma uit la serial,si am zis ca bine. Dupa,maicamea,prea obosita sa se dea jos din pat,urla :ARE ROTWAILLER-UL OS,NU TRECE PE HOLUL ALA,TOATA ZIUA SI NOAPTEA STAU IN PICIOARE,MAI DEVREME TE-AM INTREBAT DACA VREI DE MANCARE,NU MAI LA ORE DE ASTEA MANANCI,DE ASTA ESTI RAHITICA SI ANEMICA, SI MA FU*TI PE MINE LA ORE DE ASTEA*si asa mai departe* FInally, pare ca adoarme. Dupa 10 minute :UNDE II SUCUL ALA,DE CE L-AI LASAT ACOLO IN CAMERA? se trezeste,isi ia slapii,si zice :AM PARTE DE UN SOT HANDICAPAT SI UN COPIL RETARDAT,NIMENI NU MA INTELEGE,si se duce sa i-a sucul,intre timp zice varamea:Voiam eu sa ma uit la serial,dar numai tu stai,chiar si atunci cand vin la tine din an in paste,nu stii tu sa lasi de la tine,crezi ca esti asa de matura si te iei de toti din jurul tau,voiam sa ma uit la serial da naaa,acum stai tu,i-am zis sa vina sa se uite, si mi-a dat o palma zdravana peste spate si zice ca NU, NU ARE NEVOIE.Au ocupat toate locurile din camera,fotoliu, pat, tot.Nu mai am unde sa dorm, m-au innebunit cu zile.
Ce sa fac? N-am unde sa pleeec.D:

9 răspunsuri:
| byby965 a răspuns:

Pai cum ai spus verisoara ta vine din an in paste asa ca eu as suportao. dar daca intr-adevar iti tot face probleme si te deranjeaza in anumite momente fii indiferenta ca indiferenta doare cel mai tare crede-ma. Cat despre mama ta consider ca sta in conditii de stres in alte locuri (de exemplu unde lucreaza) si acasa se enerveaza si isi varsa nervii si stresul pe tine. Sincer si mama mea imi spune cateodata anumite lucruri, dar consider ca mama ta a exagerat spunandu-ti niste cuvinte grele care cu siguranta te-au durut. Nu trebuie sa pleci nicaieri ci ei ar trebui sa se comporte mai frumos cu tine. Cat despre calculator : daca vezi ca toti vor la calculator si tu nu ai cum incearca sa faci alte activitati caci si mie mi s-a intamplat la fel.laughing)laughing Dar daca ai treaba ce necesita calculatorul ar trebui sa le explici caci poate la un moment dat vor intelege happy Sper ca te-a ajutat raspunsul meu happy

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Relaxeaza-te.Sunt frumoase sarbatorile petrecute cu rude si prieteni, dar nu in compania calculatorului...,, Utilajul,, asta a innebunit lumea si nu de putine ori naste dispute.Ia o carte si retrage-te undeva.

| JucărieLEGO a răspuns:

Iesi acasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ţâptiş, deci eşti fată sau nu?

| condemnedAntagonist explică (pentru byby965):

Varamea vine foarte des, iar mama nu lucreaza.Toti exagereaza.

| condemnedAntagonist explică (pentru Danut_Popa_1961):

N-am sarbatorit niciodata cu rudele, la noi nici nu mai exista sarbatori, ne certam mereu in zilele astea.Eu chiar am avut treaba la calculator, nu sa pierd timpul, nu sunt dependenta, nu necesita mai mult de o ora.

| condemnedAntagonist explică (pentru anonim_4396):

Crucified,ori esti curcan, ori faci oa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru condemnedAntagonist):

Protozoar.

| CinevaNou a răspuns:

Pui parola la pc. smug