| MadduM a întrebat:

Băi, care-i faza cu sfârșitul lumii? Că mă oftică. Citiți asta și spuneți-mi și mie ce să mai cred : http://www.scriudetoate.info/......1-mai-2011
Oricum fulgeră deja, deci e adevărat oare?
Mi se face pielea de găină numai când mă gândesc la cutremur, dar la ce oare se va întâmpla? Pe bune acum, nu vreau să fiu o fraierică dar mi-e fricăăă :-S
Dați-mi și mie niște păreri personale și sfaturi ca să nu mă sperii. Să mă convingă că nu există sfârșitul lumii, nu cel puțin "mâine spre poimâine" sau peste un an.
Era așa de frumos afară, și acum BUF. Nu mai știu ce să cred.
Plus că nu am înțeles nimic din calendarul Mayas. Îmi explică cineva? Mulțumesc. ( sunt speriată de boombe!)
P. S. dacă va fi sfârșitul lumii, de ce nu pur și simplu ne transportăm pe altă planetă? Nu vreau să mor.

Răspuns Câştigător
| 985436982 a răspuns:

Ce prostie. Sfarsitul lumi cica trebuia sa fie in 2000, si in 2006 cica vine sfarsitul lumii in 2012... acum in 2011. lol. Nu e adevarat. Sa vezi ca si dupa 2012 o sa se zica ca vine in 2014 de exemplu sau asa. Nimeni nu stie cand va veni sfarsitul lumii. Stai linistita. O sa vezi ca nici in 2012 nu se va intampla nimic. Si daca vine acum sambata(ceea ce e absurd)... see you in hell. =]

4 răspunsuri:
| Timeea2001 a răspuns:

Nici eu nu mai stiu ce sa cred! Daca vine nu te speria fi puternica.Si eu ma tem nu vreau sa mor!

| gfy a răspuns:

Mersi pentru reclama happy. Nu stie nimeni cand vine sfarsitul lumii, oricate calcule s-ar face.

| Alexica_9286 a răspuns:

Stai linistita, nu va fi nici un sfarsit. Sa fim seriosi, doar Dumnezeu stie cand se va sfarsi lumea. Faza e ca, toti inventeaza chestii cu sf. lumii, pentru bani. Nu te mai gandi, du-te afara bucurate de viata si stai chill. >big grin

| mada0357 a răspuns:

Sfarsitul lumi nu vine in 2012 dupa mine sfarsitu vine doar la cel care moare pentru el e sfarsitul lumi. e adevarat ca vine un asteroid dar asteroizi explodeaza cand intra in atmosfera.stai linistit.
p.s: amuzant sa ne mutam pe alta planeta rea idee