Ce prostie. Sfarsitul lumi cica trebuia sa fie in 2000, si in 2006 cica vine sfarsitul lumii in 2012... acum in 2011. lol. Nu e adevarat. Sa vezi ca si dupa 2012 o sa se zica ca vine in 2014 de exemplu sau asa. Nimeni nu stie cand va veni sfarsitul lumii. Stai linistita. O sa vezi ca nici in 2012 nu se va intampla nimic. Si daca vine acum sambata(ceea ce e absurd)... see you in hell. =]
Nici eu nu mai stiu ce sa cred! Daca vine nu te speria fi puternica.Si eu ma tem nu vreau sa mor!
Mersi pentru reclama . Nu stie nimeni cand vine sfarsitul lumii, oricate calcule s-ar face.
Stai linistita, nu va fi nici un sfarsit. Sa fim seriosi, doar Dumnezeu stie cand se va sfarsi lumea. Faza e ca, toti inventeaza chestii cu sf. lumii, pentru bani. Nu te mai gandi, du-te afara bucurate de viata si stai chill. >
Sfarsitul lumi nu vine in 2012 dupa mine sfarsitu vine doar la cel care moare pentru el e sfarsitul lumi. e adevarat ca vine un asteroid dar asteroizi explodeaza cand intra in atmosfera.stai linistit.
p.s: amuzant sa ne mutam pe alta planeta rea idee