| Andreea9311 a întrebat:

Bai cica dupa miezul noptii putem sa vedem meteoriti pe cer. Unde`s? Ca eu nu`i vadlaughing

17 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Deci, nu am pierdut nimic, nu?

| Puiutz a răspuns:

laughing))
asa-i. nici eu nu vadsad
laughing)
nici stele nu prea vad. atunci ce sa zic de meteoritzirolling on the floor

>:d

| hashe86 a răspuns:

Aseara au fost!
asa ca nu mai stati cu ochii pe cer aiurea ca ametiti!

| florar a răspuns:

Se pot vedea adesea vara, acele frumos numite stele cazatoare, mai ales in august, dar si decembrie, si in alte luni dar vara oamenii se uita mai mult noaptea la cer.

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

Ete pe dreaq...vezi meteoriti...laughing

v-ati trezit si voi acum...laughing

| S†®£p§¦L§ a răspuns:

"lacrimi celeste" - thinking
aaa..deasta pe google aparea imaginea aia cu meteoriti...laughing

| cLaudYu a răspuns:

Pe la mine ii vreme de ploaie ca-i innorat.sad

| spiritul a răspuns:

Da, este maximul Perseidelor. Numai ca nu sunt meteoriti, ci METEORI. Si ca sa ii vezi, iesi din oras ca este prea multa lumina. Se vad cu ochiul liber.
http://www.astro-urseanu.ro/perseide2005.html

| spiritul a răspuns:

Hashe86, sunt mai multe zile cu "ploaie de meteori", nu una singura!
Pentru Perseide perioada de activitate este între 17 iulie și 24 august
http://www.astro-urseanu.ro/perseide2005.html

| Andreea9311 explică:

Faza duralaughing) eram pe balcon si mi s`au reflectat farurile de la masinile din departare in geamlaughing puteam sa jur ca erau meteoritilaughing Normal. eu trebuie sa ii vad prima si dupa va anunt si pe voilaughing avand in vedere ca stau la etajul 10 si sunt mai aproape de cerlaughingbatting eyelashes

| Andreea9311 explică:

Pai astia de la stiri m`au indus in eroare laughing Tipa a spus ca fenomenul poate fi observat si la noi dar dupa miezul noptii dar e posibil sa fie putin vizibil din cauza luniibig grinbig grinbatting eyelashes

| Andreea9311 explică:

Nu sariti pe minelaughing Am zis sa avem si noi un subiect de discutie la 1 noaptealaughing) Si din plictiseala va mai uitati pe geam din cand in candbig grinlaughing

| deluxe a răspuns:

M-am scos...la mine e nor!

| gabitzu_8696 a răspuns:

Si eu am stat aseara pan pe la vo 11 jum la balcon dar nimic laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta "ploaie de meteoriti"sau "lacrimi celeste "atinge apogeul in aceasta noapte dar din pacate nu poate fi vizibila de oriunde ci doar din anumite locuri:munte, malul marii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este poluare sau timpul foarte prost s-ar putea sa nu vezi nimic, la noi au fost, au inceput pe la 7 seara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mie frica.sa nu vad stele verzi.am auzit ca e rau tare cand vezi stele verzi.brrrr.

Întrebări similare