| Dana2103 a întrebat:

Deci nu pot sa inteleg oamenii care nu ma plac si totusi imi vorbesc/scriu.
Cum sa va zic,nici eu nu sunt nevoita sa-mi placa toata lumea,da prefer sa nu le vorbesc celor care, ma rog,e mult spus,imi displac,pur si simplu nu rezonam la un moment dat.
De asemenea,nici eu nici tu nu ne-am nascut sa facem pe plac cuiva.
E chiar asa greu pentru unii dintre voi sa fiti selectivi si toleranti?
Nu de alta, stiu ca exista in toti acel "ucigas" interior dar sa ni-l stapanim, zic.
Uciderea este o alegere de cele mai multe ori, asa si cu oamenii care iti displac. Alegi daca te uiti la ei sau nu.

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Poate ca acei oameni te plac dar nu stiu cum sa iti spuna asta.Sau poate acei oameni isi doresc sa fie ca tine dar in acelaș timp se ofticat, ca nu pot.
Dacă e vorba de rețelele de socializare dai block si gata.

| Dana2103 explică (pentru Freya1):

Sa stii ca ura e o iubire reprimata, nu e opusul iubirii.

| Freya1 a răspuns (pentru Dana2103):

Stiu.Am pățit și eu ce ai pățit tu de multe ori.

9 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nici nu ai ce sa intelegi, iti scrie ca sa dea in tine, intrebarea mea e alta, de ce te afecteaza asta? Ignora-i. Sau probabil ca nu le-ai raspuns la privat si na, daca nu au obtinur ce vor, s-au intors contra.

| Dana2103 explică (pentru Mosotti):

Nu ma afecteaza ce spun strainii. Eu nu s crescuta asa

| Mosotti a răspuns (pentru Dana2103):

Ca si mine, nici pe mine nu ma int ce zic altii de rau.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dana2103):

Stai sa vezi cum este un cont pe care vezi ce-ti place, si apoi acest cont face scenarii cu persoanele enervante.

| Dismally a răspuns:

Nu are rost sa-ti bati capul cu ei, nu te plac sa fie sanatosi. Daca iti mai si scriu, nu stiu, cred ca au probleme mentale, altfel ce sens are sa scrii unei persoane pe care nu o suporti? big grin

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nu e mai usor sa dai ignor, ca sa distrugi din start posibilitatea de a-ti mai scrie in privat?

| Dana2103 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Ba da dar in ritmul asta ajung sa mi bag tot profilul pe privat