Tancii ca tancii, au circumstante atenuante datorita varstei. Dar ce ne facem cu cei de douazeci-si-ceva de ani care pun intrebari fara rost?
Pai stai putin, se testeaza undeva gradul de imbecilitate al intrebarii sau ce? Eu am 16 si consider ca am pus intrebari fara sa trec de limita bunului simt. In schimb, tu pui intrebari aiurea, acuzi si arati cu degetul fara ca macar sa te uiti in oglinda. Care-ar trebui sa iasa mai repede pe usa, eu sau tu?
Draga elly, nu sunt buna la Limba Romana ( desi notele de 10 din catalog nu demonstreaza asta - nu ma laud, spun asa, ca fapt divers ) si poate nici nu am varsta ta, insa crede-ma, intrebari la fel de tampitele pui si tu. Ca sa-ti demonstrez cat esti de imbecila, iti postez o intrebare de-a ta : http://www.tpu.ro/......-r-placea/
A, am uitat, nu ma lua pe mine cu " metin 2 ", " maturizaeza-te ", " invata carte ", " termina o facultate api stai de vb cu mine ", nu faci decat sa demonstrezi cata prostie zace in tine. Stii de ce? Pentru ca nu zice niciunde ca aici trebuie ' sa ai o anumita varsta si, in orice caz, nu vad sa scrie undeva ca plesnesti de inteligenta si nici intrebarile tale nu demonstreaza asta. Mai treci tu pe la scoala ( asta in cazul in care nu ai vreo 33 de ani si ai ramas in clasa intai ). Hai, pa.
Mentaldisorder mai degraba ti-ai vedea de metin 2 si alte chestii intai maturizaeza-te invata carte si apoi raspunde intrebarii mele. termina o facultate api stai de vb cu mine.impertinenti ca tine am vazut nu ma sperie. du-te la scolica si invata bobocel
ccrryyss întreabă: