Em am facut drumul asta si iti spun eu ca nu te plictisesti pentru ca sigur vei discuta cel putin cu vecinul de scaun, daca stai in spate e si mai super, intotdeauna se aduna un grup, vb, radeti, admiri peisajul, seara pune filme in autocar, poti asculta radio la telefon si 20 de ore trec repede. Bafta
Pai in primul rand drum bun! In al doilea rand poti sa admiri peisajele pentru ca sunt superbe de-a lungul drumului dar mai sunt si portiuni cand nu prea ai ce sa vezi.Cand am fost si eu in Grecia si nu avea ce vedea ascultam muzica( si asa trece f repede timpul) sau ma uitam la vreun la film la mini dvd.
Pai de ce mai pleci in Grecia? Ca de vizitat cred ca nu ai chef. Vrei sa faci pe acest drum lucruri pe care le faci in mod obisnuit? Dupa parerea mea, cel mai bine e sa ai cu tine un dictionar si un ghid turistic pe care sa le studiezi, sigur iti vor fi de folos. Daca nu vrei acest lucru, rezolva rebus, rebus nu integrame.
Va multumesc.
Adina, da o sa incerc daca voi fi foarte disperata
Matadoru, mersi. I`ll try. :*
Anonim, da, am laptop. Mersi pentru joc. O sa-l incerc.
Clauss, aaa. Da, sper sa fim un grup . Pe acolo. Mersi :*
Gigiro, plec i n grecia pentru ca vreau la mare! Nu stiu de vizitat . okay. Rebus.
Mersi din nou. Si bieninteles, iar an us tiu cui sa. i dau funda.
oEbru întreabă:
Mindfulness întreabă: