anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băi... voi credeți în prostia aia că, de dă cineva cu matura peste picioare nu te mai însori? Plec dimineață de acasă vede femeia de servici de pe scară că cobor, ea continuă să măture, când s-o ocolesc se întoarce și deodată îmi matură piciorul, mai și zice proasta,"no acum nu te mai însori"

14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Da, e adevarat.
Cu EA nu te vei insura! big grin

| Violleta2022 a răspuns:

Sunt doar glume, nicicum nu este adevarat!

| sierra1 a răspuns:

Dacă la îndemnul tău: "lua.m.ar de testicule" femeia cu mătrura o face cu fermitate, da, nu te mai însori

| Freya1 a răspuns:

Daca te panichezi asa inseamna ca tu chiar crezi.
Daca era pe bune asta cred ca statea mama tot cu matura pe picioarele mele. laughing
Normal ca nu e adevarat si ca nu cred.

| OldSoul a răspuns:

No, si eu am fost maturat cand am fost mic, inca nu m-am insurat... Aia e, nu esti singuru, hai la o bere sa ne uitam dupa gagici.

| LPCTSTR a răspuns:

Oh, iar aud asta?
Cred eu că o simplă respingere (zis și "atingere" pentru oameni însă în chimie tu n-ai atins fizic absolut nimic în toată viața asta) a atomilor polimerilor măturii (dacă e din plastic) (dacă e din sorg, hidratul de carbon, hemiceluloza, lignina și compușii secundari) nu reuseșc fizic să afecteze structura piciorului sau a organelor interne.
Nu mai crede mizeriile spuse de babe(zis și "cățelele popii"), fii realist!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca iti da cu matura peste picioare, te insori. Daca iti da cu coada maturii intre picioare, nu se stie.

| Dalmore a răspuns:

Probabil nu o sa te insori, dar nu pentru ca ti-a dat cu matura peste picioare, ci pentru ca esti prost.

| Alfred0703 a răspuns (pentru Dalmore):

Mor xD

| suntserios a răspuns (pentru Dalmore):

Bun, bun tare

| Justme1997 a răspuns:

Dacă crezi așa prostii, e posibil să nu te mai însori

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| Raducons a răspuns:

Sunt prostii nu te gandii la asa ceva, te vei insura sigur daca vei vrea.

| gigite a răspuns:

MERITA! - merita premiul lunii august! ce am putut rade ....de cronologia de comenturi ale evenimentelor si parerile la PARARELOLOGI!