Nici adultul nu mananca ca de obicei atunci cand e bolnav, daramite un copil mic. Poate il doare gatul si se fereste sa inghita stiind ca ii cauzeaza durere. Da-i mancare lichida si semilichida sub forma de supe -creme, pireuri, mar ras cu biscuiti. Nu il forta sa manance daca nu vrea, in schimb, hidrateaza-l corespunzator.
Daca pana acum, copilul tau a mancat normal, iar acum, cand are rosu in gat, nu mai mananca, atunci nu-i nicio problema. Lasa-l in pace si trateaza-i roseata din gat (sper ca ti-a dat medicul tratament). Eventual poti sa-i pui ceva cald la gat, ceiut cu multa lamaie si miere de albine. Dupa aceea va manca cu siguranta. Pe tine nu te-a durut niciodata gatul, incat sa nu poti manca? Asa e si la copii. Eu am doi copii si de 15 ani incoace, ma confrunt cu astfel de probleme. Si eu eram disperata cand vedeam ca nu mananca nimic. Abia daca primeau laptele. Pana la urma m-am invatat. Deci rabdare, nu dispera! Trateaza-l de roseata din gatut si apoi mai vorbim. Sanatate maxima!
Cipi1212 întreabă: