| tria a întrebat:

Baiatul meu de 8 ani are diaree i-am dat furazolidon si praf de biotics dar se pare ca nu-i trece. ajutati-ma va rog orce sfat e bine venit MULTUMESC.

12 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi la farmacie.
S h i n

leonardk
| leonardk a răspuns:

Da-i o lingura de orez nefiert. Rezultat pozitiv garantat, verificat.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Daca esti asa de ingrijorata, de ce nu ai mers la un doctor?

| giovana a răspuns:

Oare de ce intrebi aici, cand poti fara sa pierzi timp sa suni medicul pediatru, de familie sau sa fugi cu el la urgenta? Noi dam sfaturi din auzite sau din experienta personala, dar copilul tau are nevoie de un diagnostic urgent si, un tratament urgent.

auran
| auran a răspuns:

Incearca cu Smecta, sau fierbe 2 morcovi si o lingura de orez in 1 litru de apa pana scade apa si face ca un mucilagiu - il racesti si il dai sa-l bea
Fara lapte, carne si dulciuri pana ii trece.
Oricum daca nu-i trece, mai bine mergi cu el la doctor sa nu fie altceva
Sanatate

tundenana
| tundenana a răspuns:

Nu te opri cu bioticsul... administreaza in continuare, e fff bun (administreaza-i chiar si dupa ce ii trece diareea), incearca Smecta, imodium... si pe langa incearca sa ii dai banane, biscuiti sarati, orez fiert si zeama de orez, covrigi sarati... sa nu ii dai lactate de nici o culoare, sa nu ii dai fructe proaspete (crude)... fa-i compot de fructe, paine prajita... daca are diaree de mai mult timp... recomadarea mea ar fi sa mergeti la medicul de familie... nu sta mult cu el asa pentru ca se poate deshidrata... la copii o deshidratare apare mult mai repede si e mult mai grav decat la adulti... asa ca daca nu ii trece diarea in cateva ore fuguta la medic ca nu e de glumit... multa sanatate

| Dara a răspuns:

Tria, du-te imediat cu baiatul la medic, pentru ca se poate deshidrata si apar alte probleme. Nu mai sta, mergi de urgenta la medic!

| tria explică:

Mutumesc pentru sfaturi am fost la medic tinem regim dar nu ia trecut ma gindeam ca cineva a mai trecut prin asa ceva si exista vreun truc si eu nu stiul stiu

| DAVID_8154 a răspuns:

Eu pentru asta mic foloseam zeama de orez si orezul bagat la blender ceai de menta i-ar in ultimul timp smecta care este destul de bun ii puneam in apa sau in ceai dar daca nu ii trece este mai bine sa mergi la medic sau la farmacie sa iti dea ceva

| danut a răspuns:

Eu am probleme des cu stomacul, cele mai bune pastile sunt: "Antidiareice din plante" se cer ca atare de la farmacie. Regim alimentar obligatoriu din orez fiert, zeama de morcovi si "biscuiti populari". Sanatate.

| danut a răspuns:

P. S. Daca cazul este grav poate lua inainte de Antidiareice cateva casete de IMODIUM (1 la 6 ore), nu mai mult de 3-4 bucati.

auran
| auran a răspuns:

Ok, daca ai fost si la doctor si tot nu ia trecut!
urmatorul tratament i l-am dat fetei mele (5 ani) asta toamna si a mers - este homeopat
CHINA CH9
PODOPHYLLUM CH9
cate 5 granule in alternanta din 2 in 2 ore
In mod normal, diareea trebuie sa se opreasca in 24 ore

Daca esti din Bucuresti, farmacia unde gasesti medicamentele este pe Str Dristor la parterul unui bloc
Sanatate