Da. Și la mine la fel, dar peste 1.65.
Categoric
Am 1.75 Ce să fac? Cred că vreau pe cineva de înălțimea mea, maxim 1.80.
Inteleg
E ok.❤
Man te regasesti in preferintele ei?
Oarecum
Pentru sex? pai mi egal frumoasa sa fie sa ma atraga sexual, fizic, sa ma faca sa am chef de sex cu ea, mai scunda e mai ok pentru ea sa nu o doara spatelele )))
Una mai scunda aleg, acelea sunt cele mai dragute, dupa parerea mea, dar acum na... nu mai conteaza nimic daca iubesti pe cineva!
Daca ai putea alege de cine te indragostesti... Probabil ca as alege una mai inalta, dar nici nu m-ar deranja sa fie mai scunda decat mine, chiar daca asta inseamna o diferenta de 20-30cm.
Eu am 1, 60 dar tot as alege un baiat mai inalt sa zic pe la vreo 1, 75-1, 80 asta este inaltimea maxima de baiat ''perfect'' pentru mine.
De exemplu iubitul meu are 1, 80 si ii vin pana la umar.
Dar am vazut prin oras baieti foarte inalti cu fete scunde. Astazi am vazut un cuplu, ea ii venea lui pana la cot. Erau simpatici amandoi, si pareau inteligenti. Nu conteaza in mare masura inaltimea.
Dacă este fată să aibă aproape aceeași înălțime ca a mea (1, 63) dacă este băiat să fie mai înalt, cred
Aș putea spună ca nu prea contează, dar aș minte, așa ca spun sincer, eu am doar 150-157, sunt cea mai scundă din grupul meu de prieteni, și aș preferă mai inalt decit mine să fie băiatul, căci mai scund decit mine ar fi ciudat .
Sigur! Adică ce are dacă e de 2 metrii, scara nu pentru asta a fost inventată?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
MadaAwwr întreabă: