Pentru ca se excita prea repede, si e j a c u l e a z ă si pentru ca nu poti sa mergi la duș imediat, ca poate esti in oraș, sau altundeva, pui in servetel ca sa nu patezi chilotii. De exemplu, văd o fată drăguță si se excită rapid, le intră penisul in erectie si ejaculează, fara sa vrea. Si mie mi se întâmplă, la fel, văd o fata frumoasa sau vorbesc cu una drăguță, e j a c u l e z fara sa vreau si merg la baie si pun hârtie igienică, si gata, seara merg la duș si se rezolvă.
Probabil ca unii pun asa ceva din acelasi motiv pentru care va puneti si voi acolo jos.
Eu pun la bocanci, că mă bat la călcâi.
Cine pune si unde pune jos? La incaltaminte? Da si eu mai pun un servetel daca ma bate.
La fel am vrut sa scriu si eu. Pun la călcâi la niste bocanci noi.
Da, la calcai. Un servetel impaturit si se rezolv temporar problema daca te bate incaltamintea
Ce deștepți sunteți voi. Clar întrebam de ce îți pui tu servetele la calcai
Sigur la încălțăminte mă refeream. Întrebările sunt adresate celor care vor sa răspundă, nu să facă mișto că nu mă interesează că îți pui tu servetele la pantof
Vai, sa ma scuzi ca am ignorat complexitatea problemei ridicate de tine in intrebarea scrisa fara sens.
Și atunci de ce te-ai mai obosit sa îmi răspunzi daca e întrebare fără sens? Puteai sa îți pierzi timpul cu ceva mai folositor
Daca chiar exista baieti care poarta asa ceva, desi eu nu am mai auzit, probabil au ejaculari spontane sau alte scurgeri. Sau poate se irita de la lenjeria intima.
Dar poate tu te referi la cei care vor sa para ca o au mai mare decat e. Aceia vor sa iasa in evidenta. Motivul e acelasi pentru care fetele poarta sutien push-up..
Nu mai pune botul la ce zic astia pe aici, nu isi pune nimeni nimic, crede-ma.
Ai gresit cand ai zis "baieti". Cati baieti ai vazut ca fac acest lucru, ca sa generalizezi. Pot sa pun pariu cu tine ca nici unul care frecventeaza acest site nu o face. Am ceva experienta de viata in acest sens si este prima data cand aud de asa ceva. Si atunci de ce ii intrebi de ce fac ceea ce nu fac? Aici este fractura de logica.
Este prima data cand aud despre asta! Spune unde ai vazut si in ce context. Din ce am vazut esti fata si ai 18 ani.
Probabil ai avut "surpriza" aceasta la o partida de sex.
Da, nu prea romantic momentul!
Ce e așa greu să îți dai seama unde am văzut și în ce context? Pur și simplu in timpul sexului oral am observat ca avea o bucățică de hârtie acolo, destul de mica deci nu putea sa o pună ca sa se vada mai mare. Și mă tot bătea curiozitatea sa aflu de ce se face așa
Hei, posibil omul a pregatit instrumentul inainte si s-a sters cu servetel sau hartie igienica. Daca a facut asta atunci bravo lui, pentru ca a vrut sa fie curat.
Nuuu, avea efectiv hârtie care acoperea capul "instrumentului" și căzuse pe chiloți când s-a dezbrăcat
Atunci inseamna ca a simtit ca se "scapa" pe el de la excitatie. A folos-o in scopul de a nu pata si a nu mirosi.
Pacat, ai avut probabil o experienta neplacuta.
Daca erai mai atent îți dădeai seama că sunt fata, cum as putea sa îmi pun eu?
N-am mai auzit despre asa ceva. în primul rand o hârtie sau un șervețel nu ar fi practice pentru ca în contactul cu fluidele acestea se lipesc și bănuiesc ca ar crea un disconfort mare, în cazul în care ar fi prin absurd pentru ejaculări premature cum a sugerat cineva.
Sa para și ei blanaos in fata fetelor, și vezi că nu toți suntem țicniți sa facem de astea.
Asta iese din discuție pentru că era o bucățică de hârtie destul de mica, inobservabila prin pantaloni
Jos unde? La pantof? La lenjeria intimă? La fundul ghiozdanului? Bănuiesc ca unii au ejaculări spontane, și mai ajuta. Dar nu inteleg de ce te-ar interesa...
Ce? -
Scuze, este prima data când aud asta și nu știu exact la ce se refera subiectul.
O explicație ceva,? -
Buna draga mea, mi s-a transmis sa-ti zic ca de fapt nu este un servetel, ci un tampon! Nu-mi sariti in cap guys.