Foarte bine. Multi zic asta. Dar mergi undeva in centrul unui oras de exemplu sau resedinta de judet si te uiti in jur prin piata, prin parcuri, magazine, stai si observi care sunt raporturile intre partenerii unui cuplu. Am ramas socata cat de normal li se parea barbatilor ca iubitele lor sa fie tratata mai prost decat ei sau sa faca lucruri mult mai grele decat le faceau ei. Cred ca saracele, deja li se pare normal aceasta inrobire si lipsa de apreciere. Si ma miram de musulmani care isi omoara sotiile ca i-a dezonorat, dar in conditii propice, nici la noi nu ar fi cu mult mai diferit...
Sunt replici pe care oricine cu mintea intreaga le-ar da, fiind dat caat de evidenta este toata treaba. Daca oamenii din acea comunitate au in anturajul lor persoane de asemenea speta, sau doar cu asemenea persoane au de-a face, avand in vedere ca lumea e plina de tot felul de femei, nu doar dinalea cum spui tu, au ei o problema ca doar cu asemenea femei se incurca/le acorda atentie. Cu alte cuvinte, ei si-o cauta!
Noi n usuntem la fel. Barbatii au ceva in ei care le cam ordona sa se comporta precum niste animale ce vor sa se imperechieze. Nu stiu de ce, dar nu pot rezista fara sa faca sex, pe cand femeile pot. Tu poti zice ca daca ar fi o astfel de comunitate cu femei, ele ar fi lesbiene. Da, poti zice ce vrei, dar adevarul e ca femeile nu au asa ceva in sange. Admiti acest lucru sau nu, el tot exista. Pentru femei nu totul e sex!
Pufuleticusare întreabă: