| RAY a întrebat:

Baieti /barbati ce parere aveti despre mgtow?
este o comunitate de barbati care traiesc singuri si refuza orice relatie cu o femeie de lunga durata, uni si de scurta durata

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
91 răspunsuri:
| Mayar a răspuns (pentru RAY):

Cu cata seninatate recunoasteti lucruri groaznice big grin

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Unii dintre noi privim femeia ca o persoana, nu ca pe o jucarie,, eu unul privesc femeia ca pe un om ca si mine, nu o privesc doar pentru a-mi servi mie pentru nevoi, daca ai putina ratiune si te duce capul, vei constientiza ca femeia e mult mai mult/

| RAY explică (pentru Mayar):

Sexul e ceva groaznic?

| RAY explică (pentru Drimmero):

Da,dar cand vezi ca multe sunt produse sexuale ce sa spui

Faptul ca barbatii sunt animale...

| Mayar a răspuns (pentru Drimmero):

Foarte bine. Multi zic asta. Dar mergi undeva in centrul unui oras de exemplu sau resedinta de judet si te uiti in jur prin piata, prin parcuri, magazine, stai si observi care sunt raporturile intre partenerii unui cuplu. Am ramas socata cat de normal li se parea barbatilor ca iubitele lor sa fie tratata mai prost decat ei sau sa faca lucruri mult mai grele decat le faceau ei. Cred ca saracele, deja li se pare normal aceasta inrobire si lipsa de apreciere. Si ma miram de musulmani care isi omoara sotiile ca i-a dezonorat, dar in conditii propice, nici la noi nu ar fi cu mult mai diferit...

| Clorox a răspuns:

Nu-mi pasa, fac ce vor...

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Ne conformam situatiei si noi )))))))

| Drimmero a răspuns (pentru Mayar):

Bine, acum nu te poti comporta frumos cu o femeie infidela si care vrea doar sa te umileasca,, dar nici un barbat infidel nu este deloc mai presus, ca sa fie 'egalitate', condamnam infidelitatea din partea amandurora.

Cu toti suntem animale

| RAY explică (pentru 20000mAh):

Foarte bun raspuns

| Clorox a răspuns (pentru Mayar):

De parca voi femeile nu ati fi facut alte chestii daca erati singure. Daca ar fi fost invers si ar fi existat o organizatie in care femeile stau singure ai mai zice ca toate-s lesbiene? Nu inteleg de ce arunci atat de multe chestii urate la adresa barbatilor, si voi sunteti la fel

Faza e ca, unii care sunt susceptibili sa fie fideli pana la capat, se dovedesc a fi niste amarati de caini in calduri. Iar asta nu numai o data mi-a fost dat sa constat... straight face Adica au inselat

Cine e infidel nu merita nimic! Fie barbat sau femeie, e la fel de grav!

| Mayar a răspuns (pentru 20000mAh):

Sunt replici pe care oricine cu mintea intreaga le-ar da, fiind dat caat de evidenta este toata treaba. Daca oamenii din acea comunitate au in anturajul lor persoane de asemenea speta, sau doar cu asemenea persoane au de-a face, avand in vedere ca lumea e plina de tot felul de femei, nu doar dinalea cum spui tu, au ei o problema ca doar cu asemenea femei se incurca/le acorda atentie. Cu alte cuvinte, ei si-o cauta!

big grin nu toti pun instinctul in slujba ratiunii

Stai asa, tu esti o feminista infocata? Dar sincer,, fara ocolite/

| Mayar a răspuns (pentru Clorox):

Noi n usuntem la fel. Barbatii au ceva in ei care le cam ordona sa se comporta precum niste animale ce vor sa se imperechieze. Nu stiu de ce, dar nu pot rezista fara sa faca sex, pe cand femeile pot. Tu poti zice ca daca ar fi o astfel de comunitate cu femei, ele ar fi lesbiene. Da, poti zice ce vrei, dar adevarul e ca femeile nu au asa ceva in sange. Admiti acest lucru sau nu, el tot exista. Pentru femei nu totul e sex!

Omul e o fiinta complexa, zi-mi o femeie simte oare iubirea cu adevarat?

Nu, sunt doar o femeie care nu e caine in calduri. E atat de dubios sa fii o femeie ce nu e calduri? laughing

Nu e, dar cel mai probabil o sa fii si tu, candva...

Nu o sa imi schimb genul niciodata + nu o sa fiu niciodata caine in calduri, in cazul de fata, cuvantul potrivit ar fi 'catea' laughing

Bwhahahahaha...tu chiar esti impotrivita barbatului de-a dreptul.

Nu, doar ca m-am scarbit cand l-am vazut cum e de fapt...

Cum trebui arate barbatul ideal pentru tine?

Un singur cuvant : fidel!
Dar e imposibil. De aceea e doar un ideal...

Cum l-ai vazut?

Am mai zis in comentariile de mai sus...
Dominat de instinctul animalic de a face sex

Daca asa m-am nascut ce vina am? ce vina am ca ma atrage o fata? e ca daca as vreo vina ca imi este foame, sete gandeste rational, si mie imi este scarba de ipocriti, curvari care isi bat joc de femei.dar nu toti suntem curvari, nici daca as vrea nu as putea ca nu atrag sexul opus

Nu-ti pierde speranta niciodata, draga!