anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băieți/bărbați, dacă o colegă de școală/muncă (căreia în secret îi place de voi), v-ar recomanda să ascultați 3 melodii, printre care una de dragoste pe care (subtil) v-o dedică vouă (fără să recunoască), melodia fiind cântată de o femeie în care își mărturisește dragostea pentru un bărbat, ați intui că nu v-a recomandat-o la întâmplare, ci că e dedicată vouă?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Melodiile trebuie să se potrivească stării ascultătorului.
Dacă pun pauză unui mix hip-hop sau unei cântări de beție de-a lui Salam, ca să ascult Celine Dion, s-ar putea să mă plictisești laughing
Nu așa cucerești un bărbat.
Semnele pe care le dai trebuie să fie antrenante, nu semi obligații, cum e trimisul unei melodii, la care aștepți și reacție.
Bate apropouri în preajma lui, să înțeleagă că îi permiți anumite subiecte și propuneri.

5 răspunsuri:
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu! Am ratat si semne mai evidente de atat!

| Hammurabi a răspuns:

Sorry. Situația mea sentimentală e destul de clară.
Nu mai sunt la vârsta la care "vânez" sau sunt "vânat".
Așa că ce ai scris tu mai sus, probabil ar trece total neobservat pentru mine. Sunt deja "luat", nu mai pot fi atent la subtilități de genul ăsta.

| Eireann a răspuns:

Nu stiu unde lucrezi tu sau cum iti imaginezi un loc de munca dar sa stii ca oamenii merg acolo sa isi castige banii si sa isi vada de treaba, chiar nu sta nimeni sa trimita melodii ca in clasa a5s, avem alte interese decat cine e nepasator in public dar pufosenie in privat, ce face seful cu familia lui in weekend, etc

| wildthing a răspuns:

Da, e primul lucru la care m-as gandi.

| Drimmero a răspuns:

Nu stiam ca la munca te poti angaja de la 12 ani, mai are putin si vine cu oracolul sa-l completezi sau intreaba daca vrem sa jucam flori, fete sau baieti.