Fata si fundul. Dar am stat 18 ani pe pamant si inca nu am intalnit o fata cu fizicul preferat de mine, si sa nu fie proasta sau tufa. Mdeci... presupun ca si inteligenta e atragatoare? Suna asa de cliche.
Ce descriere sexy
Yep, there's nothing more sexier than intelligence.
Aceeasi poveste. Mi-e sila sa repet. Oricum cred ca mi-am cam dat seama de raspuns.
Nu chiar honey, ochii, parul, fata simetrica, sanii, fundul, vocea
Am inteles
''Honey''
Toate fetele, hm?
On: Întrebarea nu poate fi și pentru fete? Fiind bisexuală:
Atitudinea timorată - asta pentru că într-o relație cu o fată mă văd eu mai dominantă, vreau să fiu protectoare.
Formele rotunjoare, mai pline - mă atrag pur și simplu, oferă o căldură mai mare, au mișcări mai remarcate și mă atrag pentru a atinge, nu neapărat în sensul erotic.
Caracterul deschis, precaut, punctual, inteligent, sincer, analitic și indiferent atunci când trebuie etc.
Răspunsul meu este atât de deschis pentru a îți arăta că nu te subestimez din cauza vârstei.
Tratează-l cum vrei tu.
Mi s-a luat sa tot aud de varsta. Am 15 ani, ok, am inteles asta, dar chiar toti imi spuneti asta frate pe aici, m-am saturat.
Eu n-am spus asta
'' Răspunsul meu este atât de deschis pentru a îți arăta că nu te subestimez din cauza vârstei. '' - asta ai spus
Mereu se vorbeste despre varsta.
Ești prea paranoică.
Dacă spui că nu trebuie să se pună accent pe asta, atunci nu pune nici tu, treci naibii cu vederea și nu mai interpreta atât.
Prima data aspectul.
Mai apoi ma lovesc de personalitate, care ma atrage sau ma distanteaza, depinde de la caz la caz.
Depinde de la caz la caz.
Totul incepe cu ochii si zambetul ei si corpul ei ok cu ceva forme cum toata lumea vrea.
Aspectul si lucrurile de care este pasionata.
Imi plac persoanele care au pasiuni... sportul, cititul, desenatul, animalele, fotografia, plimbatul etc.
Nu imi plac persoanele care raspund la celebrul "Ce faci?"
cu lucruri banale precum "Am stat toata ziua in pat si m-am uitat la cine stie ce seriale".
Daca e '' urata '' si persoana si vocea?
Inseamna ca am dat de naiba
Atitudinea. Și să fie perversă... să nu refuze nimic din ce-i cer să-mi facă
Te-ai prins