Mahalagioaicele nu sunt fete care ar trebui sa le iei in serios daca vrei sa ai o relatie amoroasa si o sanatate mentala buna, sunt ca niste mere care arata bine dar in interior putrede, si daca o sa-l mananci pe tot ca UN BOU neexperimentat abia iesit din pantece, evident, o sa te imbolnavesti dar mai rau, o sa-i imbolnavesti si pe altii cu boala ta, cred ca majoritatea barbatilor ar alege o femeie finuta, cu respect de sine care isi vede de treaba.
Cele destepte, care vorbesc independent sustinandu-si propria parere ori cand sunt intrebate, care nu sunt mute si proaste ca nu stiu ce sa spuna, dar nici mahalagioaice, barfitoare sau rad de orice tampenie.
"sau mahalagioaicele, care barfesc si rad din orice tampenie"
cine prefera astfel de femeie? poate doar mahalagioii
Cine te-a mințit că fetele tăcute nu bârfesc? Astea-s cele mai șerpoaice și din experiența mea, și cele mai perverse ))))).
Într-o sală de tribunal ai fi auzit următoarea replica la ce ai spus tu:
Objection! Misleading!
Pentru că o fata care rade tot timpul, poate fi finută și plăcută, iar o fata tăcută poate avea și ea insusiri neplăcute.
Dacă as avea strict de ales între cele 2 tipologii descrise de tine, atunci aș alege nr 1, deși după cum ai formulat întrebarea, tu consideri că ești tipul nr 1 și cauți validare.
Ochisori căprui părul negru să-mi spună futamaș in gura ta a fie nebuna sa nu tacă sa nu tacă ca ma omoară liniștea vreau săi aud mereu glasu vreau săi aud mereu vocea ochisori aia căprui mor eu pentru ei mor sprâncene alea mor eu mor eu pentru ei privirea aia privirea aia glasul ala vocea aia mor eu pentru glasul ăla pentru vocea aia pentru privirea aia pentru voceai aia mor eu fiecare clipă fiecare secundă si moment esti in fața ochilor mei cu tine dorm cu tine ma trezesc cu tine merg la munca cu tine ma intorc de la munca cu tine merg pe străzi cu tine sunt in casa cu tine stau la masa cu tine vorbesc esti peste tot tu ești inima mea cu Adevărată da cu Adevărat si pe tine te iubesc cu Adevărat da cu Adevărat tu ești fericirea Adevărată si infinită care nu se termină niciodată si niciodată da niciodată tu ești forța mea tu ești puterea mea tu ești inima mea tu esti bogăția mea Fericirea AdevăratăAA.-_-
Toți oamenii bârfesc, toți sunt o apă și un pământ!
Finuta, cuminte sa fie.
Cele care sunt tacute si la locul lor dar vorbesc foarte mult cu partenerul