| 000M1ha3la a întrebat:

Baieti ce va place mai mult o fata de la oras, sau de la tara? Dc?
Funda

Răspuns Câştigător
| PotatoMustDie a răspuns:

Pentru mine e indiferent, fete frumoase si inteligente sunt si la tara si la oras.

60 răspunsuri:
| Răzvăă a răspuns:

Oras, huuua taranti!

| mgtow a răspuns:

Niciuna pentru ca s-au prostit prea mult ca sa ma merite pe mine.

| CosminC86 a răspuns:

Idem Spetsnaz

| DuDItzu98 a răspuns:

Ei cred ca alea de la oras sunt mai "cool".
Si cred ca sunt mai bogate si au mai mult de castigat.

| cRaNs1MoRe a răspuns:

Depinde ce fel de fata e dupa mine trebuie sa fie:
1.Frumoasa
2.Deșteapta
3.Buna la suflet
Pentru mine totusi de la oraswinking

| Hieer a răspuns (pentru mgtow):

laughing Iauzi, da dc ne-am prostit ma?

| mgtow a răspuns (pentru CosminC86):

Bravo si tie.

| CosminC86 a răspuns (pentru Hieer):

Hmm... intreaba-te singura de ce oare?

| mgtow a răspuns (pentru Hieer):

Ave-ti multe pretentii si cand vine un om cinstit il mintiti pana cand ramane si ala vai si amar de viata lui suferind in dragoste, banii si interesele pentru barbati va plac voua.

| Hieer a răspuns (pentru CosminC86):

Da ma ok, e pararea voastra da dc intotdeauna vorbiti voi la plural. Ca toate fetele sunt ca toate fetele nu mai stiu ce fac... ..Rezumate doar la fata care ti-a facut ''ceva''...nu la toate.,

Stai draga... nu te ambala asa.
Nu a spus nimeni ceva despre tine happy

Da de unde stii ca toate sunt la fel? Asta nu inteleg eu....ca tot vorbiti ca...sa nu zic ca ce. Si cand apare o fata in viata voasta. Spune-ti ca ea e cea mai cea uitand ca acum 1 luna de ex spuneai ca toate suntem pe interes.

Dragul meu (daca vrei sa vb asa), am zis eu cumva ca a-ti zis ceva de mine? El a vorbit la plural ...si daca a vorbit la plural ma regasesc si eu pe acolo...

Asta o zicem din cauza ca am tras destule belele pe pielea noastra, eu m-as impusca daca m-as indragosti peste cativa ani dar sant ferm convins ca pentru mine nu exista nimeni.

Elianna
| Elianna a răspuns (pentru CosminC86):

Este un proverb romanesc "Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii!".

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Si voi ati inceput sa deveniti misandrice.

Daca te simti... asta e laughing
P.S sper ca nu te deranjeaza ca-ti spun "draga". Zi-mi daca te deranjeaza tongue

Ok,sa vedem daca o sa te tii de cuvant si o sa te impustilaughing...

Nu ma simt ma...da daca el a vb la plural eu am zis sa ii atrag atentia...Nu ma deranjeaza, stai lin

Se zice ca ai grija ceea ce zici pentru ca asa se intampla, cum poate sa se schimbe viata mea de pe o zi pe alta e imposibil, gandesti si ai parte de ceea ce gandesti functioneaza 100% iar eu gandesc ca voi trai singur pana cand imi suna ceasul mortii.

Toate-s la feeeel... iti zice ceva?laughing da nu te supara... e doar parerea unui pustan nationalist de 17 ani care nu are niciun tel in viata.

Da e imposibil sa se schimbe de pe o zi de alta..., dar intr-o luna, 2, 3, 4 se poate schimba. Sunt singura ca va venit a cea fata..care te va cuceri.Gandesti prea...

Hai noapte buna. ca deja ma enervezi, si ma si superi.

Gata pisi! laughing
P.S care-i diferenta intre a te supara si a te enerva?

Nu generaliza, banuiesc ca zici de tine si daca ai stii prin cate am trecut ai spune ca am mare dreptate, nu sant nici minor si nici nu m-ai vazut ca merg cersind banii de la lume.

Bai ''pisi'' sa nu imi zici ca nu-s sortalaughing..cand ma enerevez e de raulaughing
iar cand ma supar, ma suparlaughingsad

Nu permit ca cineva sa fie cu mine, am motivele mele si stiu ce s-ar intampla daca m-as implica in asa ceva.

Ee nu permiti, iti zic eu ca permiti. Ca cand vei fii indragostit de o fata pana peste cap.laughing nu te vei m-ai gandi la ''motivele'' alea...

| CosminC86 a răspuns (pentru mgtow):

Daca te referi la raspunsul precedent, cand am zis pustan nationalist ma refeream la mine. Eu traiesc doar pentru a deveni sofer profesionist, alt tel in viata nu am.

Lasa mistocareala mai omule, mi-ai furat replica fara partea cu telul dar sa fim seriosi tu ce ai vrea sa ajungi in viata? Treaba cu soferia e a mea, tu poate ai alt plan profesional...

Întrebări similare