Depinde de fiecare ce cauta la o femeie. Femeia perfecta este cea care se muleaza perfect pe sufletul unui barbat.
Pentru mine? Sa aibe bun simt, sa fie educata, sa aiba caracter, intr-un cuvant, sa fie frumoasa pe interior. Si naturala de asemenea. Iar la fizic sa fie mai frumoasa ca dracu.
Eu sunt femeie dar afirm ca nu exista femeie perfecta si nici barbat perfect.Fiecare din ei are "ceva "ce nu convine partenerului (mai mult sau mai putin).
Sa fie rabdatoare, adica sa taca si sa faca, sa fie mama ideala, adica sa se ocupe numai ea de copii, sa fie o bucatareasa desavarsita adica fiecare masa sa fie un festin, sa fie amanta ideala, adica sa fie disponibila la orice ora, sa aduca bani in casa, adica sa aiba un servici platit bine.
Pai, in viziunea lor,"ea", poate prinde "contur" de "femeia perfecta, ideala(cea cu care, crede el, ca s-ar putea percepe, etc., etc., lista ar putea continua...)", intr-un cuv. "ea" reprezentand ori insemnand "intreaga lume" pentru "el"; scuze postarea, is femeie, dar am simtit nevoia sa-ti impartasesc si parerea mea
Sunt fată dar nu pot să tac. Nu există perfecţiune. Dar totuşi ceva apropiat. Ar trebui să fie iubitoare, înţelegătoare, sinceră...
Tu ce crezi cum ar trebui sa fie femeia perfecta? Asa cum o vezi cand te intalnesti cu ea.La multi ani!
Vai mari dar de ce esti frustrata asa? In fine nu conteaza, ideea e ca femeia perfecta nu o poti gasi, este un ideal, si crede-ma ca eu unu la un moment dat m-as plictisii de ea. M-am cuplat cu cine am crezut eu ca imi satisface nevoia de perfectiune dar la un moment dat am ajuns sa ma satur de persoana respectiva doar pentru ca nu mi se mai parea interesanta trasatura ce altdata o gaseam perfecta! Nu cautati femei si nici barbati perfecti pentru ca nu o sa ii gasiti!
Femeia e frumoasa asa cum este nu exista perfectiune, daca ar fi femeia perfecta mi-as schimba sexul sa nu fiu invidios
Toti vor fotomodele, in rest poate sa fie proasta bata, daca vede pe strada una "buna" li se scoala obiectu din pantaloni, ii stiu eu pe ei
Dar barbatul perfect, de ce te referi numai la femeie, ce avem noi de trebuie sa fim perfecte? scuza-ma dar mai bine nu mai puneai intrebarea, o sa vezi la pustanii astia ce-si dau ei cu presupusul, la aceasta intrebare trebuie sa raspunda un barbat cu ani vechime in casnicie nu pif- paf de astia care se invirt pe-aici, femeia perfecta pentru ei este sora lui stinga!
anonim_4396 întreabă:
alexandra125 întreabă:
alleluiah întreabă:
Neimportant întreabă: