| tinutzamariutza a întrebat:

Baieti cum puteti voi sa descrieti fetele din ziua de azi? 9calitati pozitive cit si negative)

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Catastrofa mare, lasa de dorit daca te gandesti cate prostii fac.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Eu de calitati negative n-am auzit, dar ma rog.
calitati:.
defecte: inca nu stiti pe ce lume traiti, credeti ca daca stati si voi deasupra intr-o partida conduceti lumea, facebook-ul e viata voastra, complet nehotarate... azi vreti zapada, maine vreti pe plaja, va luati la "bataie" pentru niste nimicuri, sunteti gata sa gasiti defecte tuturor, dar nu si voua

| tinutzamariutza explică (pentru Th3AbSinTh3):

Da poate unele cuvinte de aici sunt corecte, ni se atribuie noua.dar stiti cum n-am fi noi tot cu noi doriti sa va petreceti viata.)

| Mădă0611 a răspuns:

laughing Pun pariu pe 2 seminte se floarea soarelui [laughing] ca in afara de razvanbfmv toti ceilalti sunt ori mici, sub 15 ani, ori mari si nu foarte inteligenti de si-au batut fetele joc de ei, adica ce sa faci cu unu pe care nu-l prea duce capul? mai sunt si frustrati. laughing

Acum ar urma intrebarea: daca n-au calitati, de ce le placeti si sunteti vai de capul vostru daca nu v-a iubit o naşpetă (persoana fara calitati)? devil

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Generalizezi prea mult.
Aici e vorba propria ta viziune asupra vietii, de conceptii, de mentalitate, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La calitati pozitive pot sa-ti scriu doar una...multe arata bine! la calitati negative mi-ar lua zile intregi sa tot scriulaughing

| boyboyplayboy99 a răspuns:

Calitati: 0.
Defecte: Mult prea cu nasul pe sus,gandul numai dupa bani,prea c*rve, nu ati putea trai fara facebook si skype, vreti numai baieti inalti, facuti, cu bani si carora nu le pasa daca le inselati... va ganditi la un lucru numai dupa ce l-ati facut.

| Whiteness a răspuns:

Calițăti pozitive? au așa ceva?(da au!) nu cunosc îndeajuns de multe fete ca să-mi dau cu părerea,tot o să o spun, dar stiu că unele sunt absolut idioate,(adica pițtipoace). Acest lucru nu il zic in badjocoră pentru ele, il zic in general, deoarece mentalitatea omului se duce in jos, plus că au ajuns de tot rasul, nu mai au respect pentru profesoi (care pâna la urmă le trec cu 10 în loc să le pice, tipic lor am avut 2 cazuri )vor o multime de lucruri GRATIS!, sse mai cred si frumoase, fotomodele, prințese(nu neapărat țigani), păpușa etc. Aceste „pițipoace" lucreaza impreuna cu „cocalarii".