anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti, cum tineti sub control erectia de dimineata?
Daca dormiti cu cineva in pat cum procedati ca sa scapati de ea cat mai repede posibil?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

O rogi frumos sa stea potolita,, daca nu ii dai una la 'cap' si gata.

35 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta cu cine dormi, pentru ca, erectia de dimineata este prezenta si spontana, intotdeauna la un barbat sanatos, de la pubertate pana la batranete, cand incepe sa se mai potoleasca.

| Drimmero a răspuns:

))))) Ce intrebare, esti demenet rau de tot,, nebunule!
Tin de ea, cum s-ar zice

| Clorox a răspuns (pentru Drimmero):

Vreau raspunsuri laughing

| Drimmero a răspuns (pentru Clorox):

Nu o sa-ti raspunda nimeni sincer, vei vedea.

Pentru ca le-ar fi rusine? De ce? E ceva normal sa te trezesti cu erectie laughing

E ceva foarte normal, dar e cam incomod sa vorbesti despre asta,, daca stii ce zic

Mie nu mi se pare nimic incomod... E ceva normal pentru mine laughing

| untu a răspuns (pentru Drimmero):

Degeaba,nu o sa poti controla in timpul somnului!

| untu a răspuns (pentru Drimmero):

De fapt, aceste erectii incep sa apara inca din uter. Si nu e vorba doar de erectiile de dimineata, dar si de cele de la ora 3 a.m.

Acest lucru ne ofera un indiciu de ce au barbatii erectie noaptea. Erectiile nocturne sunt foarte strans legate de miscarea rapida a ochilor (REM) din timpul somnului. Mecanismul exact nu a fost incat pe deplin descoperit, dar activitatea REM in timpul somnului din zona creierului numita pontine (printre altele), creste in aceste momente. Se crede ca acest lucru declanseaza mai multe evenimente, inclusiv eliberarea de oxid nitric de catre fibrele nervoase din penis. Aceste evenimente sunt mediate de hormonii androgeni, precum testosteronul.

Desi se intampla in timpul somnului REM, care este asociat cu vise, nu inseamna neaparat ca visam lucruri excintante. Pana la urma, in uter inca nu am auzit de "gentlemen's club" si altele asemenea.

Cu alte cuvinte, creierul nostru da penisului un mic antrenament pe timp de noapte, strict pentru intretinere, pentru a ne asigura ca suntem functionabili. Nimic pentru care sa-ti faci griji. http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/erectii-in-somn
-http://doareu.com/polutiileerectiile-nocturne/
-http://www.romedic.ro/psiholog-adinademian/articol/10651
-http://www.descopera.ro/......alistilor.
-

O rogi frumos sa stea potolita,, daca nu ii dai una la 'cap' si gata.

| minrest a răspuns:

Cum sa tii, frate sub control asa ceva? Omul e departe de a controla fortele naturii. Pune-ma mai bine sa incerc sa pun in lanturi o tornada.

| SG1995 a răspuns:

Megi la baie și te masturbezi.

| untu a răspuns (pentru SG1995):

Raspuns gresit! Masturbarea este un pacat! Poate duce la impotenta, chiar scade calitatea spermei si numarului de spermatoizi! Adica scada sansa de a face copii!

| Clorox a răspuns (pentru untu):

Frate, nu stiu daca faci troll sau daca vorbesti serios dar mai lasa naibii religia la intrebarile sau raspunsurile mele!
O pretentie am de la tine, cand e o intrebare de a mea sau un raspuns de al meu, nu-mi raspunde din religie decat daca ti se cere, chiar nu-mi pasa ca-i pacat sau nu, este foarte enervant!

| untu a răspuns (pentru Clorox):

Vorbesc serios din experienta, ca asa a patit celui mai bun prieten de al meu, nu poate avea copii pentru ca a m-------t prea des!

| PersonajFictiv a răspuns:

Ii zic fetei cu care dorm " hei, vrea cineva sa iti zica 'buna dimineata smug ' " iar ea intreaba " cine?! " si apoi incep sa ma mangai de spatele ei, sau o pun intre noi, sa se incalzeasca si ea.
Deci mno, nu vreau sa scap de erectia de dimineata.

| syd a răspuns:

Daca dormi in acelasi pat cu cineva fata de care trebuie sa iti ascunzi patrunjelu' e fucked up rau

| Clorox a răspuns (pentru syd):

Din pacate se mai intampla laughing

| Deaad a răspuns (pentru Clorox):

In caz ca nu e vreo ruda, de ce mai intrebi cum sa procedezi sa scapi de asta?
Stii ce trebuie sa faci...
laughing

| Clorox a răspuns (pentru Deaad):

E o ruda straight face laughing

| Deaad a răspuns (pentru Clorox):

Nu prea ai cum sa scapi de erectia de dimineata prin propriile puteri.
Trece dupa maxim 20 de minute,asa.

Poti sa te duci sa te speli,sau sa mananci cand te trezesti de dimineata,imediat.

Desi, eu nu vad de ce ti-ar fi rusine.
Nu prea inteleg care e treaba cu **** si pi*** in general, sunt doar parti din corpul uman.E ca si cum ti-ar fi rusine de ce esti.
De ce nu ne e rusine de degete? Alea nu sunt parti din corpul uman, precum si astea doua?

Asta nu inseamna ca sprijin nudismul in public, sau ceva de genul.

| CdeMetal a răspuns:

Te castrezi.

| Clorox a răspuns (pentru CdeMetal):

Fa-o tu si pentru minewinking

| CdeMetal a răspuns (pentru Clorox):

Eu am nevoie de puță.

Si eu laughing

Păi și de ce n-o lași să stea sculată?
Că așa e natural.

Nu si cand sta cineva langa mine laughing

Poartă niște chiloti care te strâng de puță si rezolvi.
Sau pui puța pe crac.

| minrest a răspuns (pentru CdeMetal):

Pai eu il pun pe crac si el urca pe maieu.

| CdeMetal a răspuns (pentru minrest):

Al tău e mai jucăuș.

| minrest a răspuns (pentru CdeMetal):

Vorbeam strict de ce se intampla dimineata. Doar asta e subiectul, erectia matinala.

| CdeMetal a răspuns (pentru minrest):

Da, și eu am făcut o glumă.

Răspuns utilizator avertizat