Pai, treaba e 'simpla': feminina in gesturi, baietoasa in gandire, frumoasa natural, cu un pic de machiaj care sa-i accentueze trasaturile, cu haine potrivite, adica nu largi, dar nici mulate de sa fluiere muncitorii dupa ea, rochite, tocuri doar daca vrea ea, culorile le alege ea in functie de stare, iar farduri si fond de ten mai bine nu, asta ar insemna ca are probleme, si ma sperii de ea dimineata, cand o vad nemachiata
Cam astea-s preferintele mele
:3
Nu sunt pretentios, nu?
Deloc bine cand am zis largi cred ca am exagerat un pic cum ai zis si tu nici prea largi dar nici prea mulate
Eu m-am gandit la blugii normali, care copiaza formele dar nu stau stramti.
Mi se pare prea mult cand vad fete in colanti pe strada, fara nimic peste ei...
Am inceput sa port colanti de un an dar ii port cu camasa.
Daca nu se vede popoul, sau mai rau, e ok
Chiar seara asta era una cu plodul dupa ea, in niste colanti de se vedea tot... Cat de cuminte as fi, n-am cum sa nu ma trezesc ca ma uit fix in... Nu ma mir ca avea copil.
Woo da nu imi iau colanti din material din ala de se vede tot, nu's nebuna imi iau din aia grosi si mai port si camasa care e lunda deci nu se vede nimic si daca ma plictisesc de ei ii tai )
Femeia ideala trebuie sa fie gospodina in bucatarie, curva in pat si doamna in societate. Atentie, a fi doamna in societate tine strict de comportament si nu are treaba cu hainele sau machiajul. Daca indeplineste toate criteriile astea poate sa se imbrace si in salopeta muncitoreasca.
Deci a doua categorie? :3 eu una cand vad fetele ca se dau cu o gramada de fond de ten mi se face scarba sau cand la 12 13 14 ani le vad cu tocuri de 15, nu inteleg cum reusesc
Nu asta am vrut sa zic. Nu vreau sa intelegi ca imi plac alea ce se machiaza strident, de fapt, alea nu-mi plac deloc. Ma refeream ca imi place sa aiba unghiile facute, un luchiu de buze dragut, putin fond de ten..intelegi tu!
He he :3 oke
Eu sunt din prima alegere, si cred ca si baietii prefera fetele mai "baietoase".
Sincer acelea sunt genurile de fete care-mi plac, cand vad fete machiate, tocurile X__X, mai bine sa le vad in tenisi decat in tocuri sa le vad glumete, inteligente, sa ai ce discuta cu ele nu " cf iubi pup " X__x stiu ca nu te intereseaza chiar atatea detalii dar noh zic ce am pe sufletel...
Nu i bai, imi place sa citesc :3 Eu nu inteleg cu pot merge pe tocuri )) tenisii la putereee!
Auzi stiu acum ca nu e treaba mea dar sunt curios ( poate mai stii ti-am mai raspuns la cateva intrebari ) ce mai e cu tine, cum ai facut cand ai vorbit in fata clasei la sfarsit de an, cum te-ai descis cu Italia ( da mai facut foarte curios, pana acum pe cei din TPU, persoanele random care le vad doar de raspund si pa dar nu stiu esti caz mai sperial )...
Pai am vorbit cu tata si a spus ca ma duc in Italia daca iau examenu, nu a mai trebuit sa vorbesc in fata clasei, diriginta a vorbit atat he he ma simt speciala :3 ))
Si inca ceva ( iti pun o intrebare in intrebare, lol, dar cum ai spus iti place sa citesti si ai prins un copil curios, sorry) esti genul timid in realitate si adevartul TU il expui virtual? asa imi pari, daca nu scuze pentru spawn-u la intrebare... X__x
Nu vrei sa vorbim prin mesaje?
Adica? prin telefon , sunt falit nu am bani pe el si nu stiu daca vorbesti la caterinca sau serios ( din cauza lu' " : ) ) " ) oricum nu am ce pierde YH adicoman15
Nuuu )) mesaje TPU ) nu mai am YH
Imi plac fetele care nu incearca sa iasa in evidenta prea tare, care nu se macheaza, in general cele care nu isi ascund defectele in fel si chip.
Eu traiesc cu o astfel de fata de aproape de 10 ani si sunt indragostit de ea ca in prima zi.Dar, atunci cand avem un eveniment important (cum a fost nunta unui amic acum un an) stie sa ai tinuta potrivita evenimentului.In rest, naturala adica "baietoasa". Personal, nu am agreat niciodata fetele glossy.Nu ma intelege gresit, nu am nimic cu nimeni.Dar nu sunt pentru mine.Mi se par false.
De aceiasi parere sunt si eu Sunt baietoasa, si la un eveniment ma imbrac in rochie si pantofi dar neagra :3