Esti imberb, Ray?
Scrie in limba romana
Asta-i chineza de nu o intelegi?
IMBÉRB, imberbi, adj. (Livr.; adesea substantivat) Căruia nu i-a apărut încă barba; p. ext. (peior.) tânăr. – Din fr. imberbe, lat. imberbis.
e din franceza cuvantul, adica ba da dar nu pe toata fata
Mustata dar nu barba
Stii tu mai bine ca mine ca sa faci afirmatia asta tampita? Erai acolo cu bine in baie cand ma berbeream? Eu nu tin minte sa te fi vazut.
Nu am facut nici o afirmatie, am scris ca poate era mustata nu barba
Era mustata. Care crestea pe falci pana sus la urechi. Oooo da.
Ai avut o pubertate mai rapida poate, poate esti si inalt poate, ai mai mult testosteron, faza e ca vad un video si mam grabit cand am scris
Poate. De la 15 ani stiu ca ma berbersc la fiecare 3 zile. Daca las 8 zile cam asa, zici ca sunt popa la cum creste. Am doar 183 cm, nu sunt chiar asa de inalt. Pe la 20 de ani am incetat sa mai cresc din pacate. Mi/ar fi placut undeva pe la 190 sa ma opresc
La fiecare 3 zile? wow, faci culturism? manci multe grasimii? ai un nivel mare al testosteronului clar
Candva imi doream si eu peste 1, 90,, sa fiu cat mai inalt.
Nu. Am facut sala cativa ani dar nu culturism. Poate o sa mai fac in viitor dar acum ma limitez doar la alergat dimineata. Mananc multe fructe, legume, peste, branzeturi.
EH, ce sa ii faci. Ne limitam doar la vise
Sunt destul de inalt si eu, nu duc lipsa de inaltime,, adica nu sunt deloc mic.
Omega 3 creste nivelul testosteronului si branza si cardio pe sesiuni
Cat ai?
Undeva peste 1, 80 din ce stiu eu
Dimineata suntem mai inalti ca seara
http://adevarul.ro/......index.html
Nu creste barba la toata lumea.
Sunt unii cu barba foarte deasa si le si place sa si-o cultive, altii care lasa doar contur / scurta (gen eu), iar altii la care abia daca le apare un cioc si o mustacioara.
Ma rog, eu oricum sunt urat si cu barba si fara.
De pe la 15-16 ani, mai mult 16 a aparut mustata, dar n-o lasam prea mare de aproape aratam ca Dragnea, nici acum n-o las.
Barba a aparut tot cam atunci, poate pe la 17-18 ani mai proeminenta, dar abia recent o las sa creasca mai multicel, atunci arata prea salbatic parul facial pe mine. Iar acum nu mai am nici par in cap. Arat ca un copil batran. Asta e viata.
Am aproape 19 ani si de-abia am mustata, nu inteleg de ce nu-mi creste
Cred ca depinde de organism, probabil.
Pe la 12 si acum am 16 deci e da, dar nu o suport pentru ca ma mananca si creste prea mare si groasa si se gadila persoana care face o treaba acolo.
La 15 ani a inceput asa usor cate un fir. Pe la 16 deja aveam cioc. la 17 ciocul acela a devenit des. La 18 aveam deja barba ok peste tot. Acum la 19 ani am o barba mai mare ca a tatei