Fetele mele exista doar pentru personal select cu multi bani. Stie cine ce si cum, voi nu a-ti intelege deloc situatia asta
Alea rele sunt mai sincere,alea cuminti sunt perverse,tarfe, tradatoare, ipocrite nebuna aia rea ti o spune in fata si e si nebunatica, jucausa, pisica blanda zgarie rau
Ale dracoase si certarete imi plac cu care sa ma contrez mereu dar in acelasi timp sa ne intelegem. Rele de gura si bune la corp, cam asta e criteriul.
Ai grija ce-ti doresti
De ce? ma vor manca?
Mai stii?
Duc eu, stai tu linistita, tu sa duci cu aia mai rai, ca te vad mai timida.
Timida?
Ce te smiorcai? Foarte timida nu doar timida.
Numai in preajma ta
Ti-ai ales total gresit persoana de care sa te indragostesti mai ales pentru prima oara
Stii cum e, nu alegi de cine te indragostesti
Ce nu a avut altul de ti s-au aprins asa calcaiele?
Pasiune inraita pentru fotbal
M-ai descris perfect. e clar ca inca ma iubesti
Nu-ti mai da aere ca Soarele nu se invarte in jurul tau.
Nebunule, soarele se învârte? Stai cuminte ca ti a luat o mintea la goana.
Rau ti-a ajuns personajul daca nici de o metafora nu mai esti in stare sa o elucidezi.
Hai, ho! dezaboneaza te de la metafore de genul ca nu prea le ai deloc.
In loc de "bune" sau "rele" prefer termenii "responsabila" si "degenerata".
Bineinteles, nu ma intereseaza sa ma aflu in prezenta unei degenerate asa ca prefer sa ma onoreze cu prezenta o fata responsabila si cu capul pe umeri
We've been doin' all this late night talkin'
'Bout anythin' you want until the mornin'
Now you're in my life
I can't get you off my mind
Suna cunoscut, nu-i asa?
Cam asa si tu. Si eu?
https://pastebin.com/ysZaFbqb
Mie imi place sa fie cuminte. Dar acum depinde ce se intelege prin cumine. Adica prefer sa aiba bun simt, sa fie prieteonasa si politicoasa, sa stie cum sa se comporte. Dar imi place sa fie si o persoana care sa se bucure de viata si sa stie sa se distreze intr-un mod decent.
ElenaGhilbert întreabă:
Lovedreamsnopeoeple întreabă: