Adevarul este ca o 'nemachiata' se vede mai naspa printre celelalte, chiar daca e frumoasa natural.
Putin machiaj discret si frumusete naturala, ala e idealul.
Nu stiu,nici nu stiu ce fete ma atrag, azi ma atras o fata roscata,era frumoasa nu era machiata,apoi una cu ochelari, e ceva involuntar, nu prea vad fete machiate in Timisoara sau nu vad eu asta, nu stiu, apreciez naturaletea unei fete, asa cum a
lasat-o mama natura
Sunt multe fete frumoase si naturale/nemachiate, doar ca le vezi mai rar in ziua de astazi, si nu pentru ca multe ar fi urate, ci pentru ca majoritatea au un obicei de a se machia, chiar daca nu e cazul.
In general prefer o fata fara machiaj.
Dar, ce e drept, exista si cazuri in care putin machiaj, face o diferenta destul de mare.
Adevarul este ca am vazut si fete care aratau mult mai bine natural, decat machiate.
Machiajul in exces imbatraneste, iar eu nu prea suport acest gen.
Dar asta este, nu pot generaliza, difera de la persoana la persoana.
Ca idee, da, prefer o fata nemachiata.
Asa e, de ce sa mintim, ce e natural, e natural, si e frumos.
Cu alea machiate e riscant:
https://goo.gl/phy38y
Natural, mai ales daca nu are imperfectiuni mari ale tenului.
Machiajul il gasesc folositor doar "la ocazii", nu zilnic, la orice iesire din casa, sau mai grav, la scoala.
La facultate deja e altceva, insa si acolo, cat mai putin, si cat mai putin strident.
Toate produsele de machiaj (si cosmetice in general) contin chimicale, (inclusiv cele cu logoul Vegan sau uneori... Bio) ce imbatranesc prematur pielea, provoava cancer si altele.
Continutul de substante naturale (fructe, plante, uleiuri, etc) e redus spre foarte redus.
Cu produsele de ingrijire ale pielii sunt de acord (uleiuri, creme antirid, hidratante...) insa si acestea contin parabeni si multe alte chimicale, asa ca e bine sa fie inlocuite cu produse cat mai naturale (ce au pret f ridicat) sau cu variante facute in casa.
Si cine reuseste asta? In marea majoritate a cazurilor, (ne) provoaca repulsie.
Pentru ca se exagereaza, se folosesc culori nepotrivite (ochi, sau chiar la fard, ruj de buze rosu strident, albastru, sau roz aprins... (iertare, sunt baiat, nu stapanesc deprinderea de a descrie culorile precum o fata) ).
Cel mai atragator machiaj ramane zambetul, si daca e completat de atitudine pozitiva, o voce calda, simplitate, naturalete (intr-un cuvant, feminitate) - nu e nevoie nici de sprancene sculptate sau colorate, nici de kg de tencuiala pe chip, nici de bisturiu.
Frumusetea chipului atrage mai putin decat credeti voi.
Frumusetea sufletului conteaza pentru multi, inclusiv pentru subsemnatul.
Le-ar place ca, acele culori sa fie naturale, sa nu se dezlipeasca in dormitor
Cum vrea ea, nu conteaza daca se machiaza, dar sa nu exagereze, sa si incarce fața prea mult cu prostii