| Crysthina a întrebat:

Băieți, va place o fata sa fie machiata sau naturala?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Adevarul este ca o 'nemachiata' se vede mai naspa printre celelalte, chiar daca e frumoasa natural.
Putin machiaj discret si frumusete naturala, ala e idealul.

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu stiu,nici nu stiu ce fete ma atrag, azi ma atras o fata roscata,era frumoasa nu era machiata,apoi una cu ochelari, e ceva involuntar, nu prea vad fete machiate in Timisoara sau nu vad eu asta, nu stiu, apreciez naturaletea unei fete, asa cum a
lasat-o mama natura

| Drimmero a răspuns:

Machiata, dar mai putin asa, nu sa aiba chipul acoperit de faianta.

| LoveSleep a răspuns:

Fund să aibă.
Mare.

| sofisis a răspuns (pentru LoveSleep):

laughing) Nu esti pe toata craca ta

| OldSoul a răspuns:

Naturale, sau machiate, dar discret.

| Crysthina explică (pentru OldSoul):

De ce nu iti place o fata naturala fara machiaj? Nu e frumoasa?

| OldSoul a răspuns (pentru Crysthina):

Sunt multe fete frumoase si naturale/nemachiate, doar ca le vezi mai rar in ziua de astazi, si nu pentru ca multe ar fi urate, ci pentru ca majoritatea au un obicei de a se machia, chiar daca nu e cazul.

In general prefer o fata fara machiaj.
Dar, ce e drept, exista si cazuri in care putin machiaj, face o diferenta destul de mare.

Adevarul este ca am vazut si fete care aratau mult mai bine natural, decat machiate.
Machiajul in exces imbatraneste, iar eu nu prea suport acest gen.

Dar asta este, nu pot generaliza, difera de la persoana la persoana.
Ca idee, da, prefer o fata nemachiata.

| Crysthina explică (pentru OldSoul):

Și fetele naturale sunt frumoase fiindcă simplitatea înseamnă eleganta și frumusețe naturala deci văd ca gândești altfel totuși ești în asentiment cu mine happy

| OldSoul a răspuns (pentru Crysthina):

Asa e, de ce sa mintim, ce e natural, e natural, si e frumos.

Cu alea machiate e riscant:
https://goo.gl/phy38y

| NLS a răspuns:

Natural, mai ales daca nu are imperfectiuni mari ale tenului.
Machiajul il gasesc folositor doar "la ocazii", nu zilnic, la orice iesire din casa, sau mai grav, la scoala.
La facultate deja e altceva, insa si acolo, cat mai putin, si cat mai putin strident.
Toate produsele de machiaj (si cosmetice in general) contin chimicale, (inclusiv cele cu logoul Vegan sau uneori... Bio) ce imbatranesc prematur pielea, provoava cancer si altele.
Continutul de substante naturale (fructe, plante, uleiuri, etc) e redus spre foarte redus.
Cu produsele de ingrijire ale pielii sunt de acord (uleiuri, creme antirid, hidratante...) insa si acestea contin parabeni si multe alte chimicale, asa ca e bine sa fie inlocuite cu produse cat mai naturale (ce au pret f ridicat) sau cu variante facute in casa.

| Crysthina explică (pentru NLS):

Ma bucur ca exista baieti carora le plac fetele care nu se machiaza, adica naturale! Nls, dar ce spui daca se machiaza ca sa para mai frumoasa?

| NLS a răspuns (pentru Crysthina):

Si cine reuseste asta? In marea majoritate a cazurilor, (ne) provoaca repulsie.
Pentru ca se exagereaza, se folosesc culori nepotrivite (ochi, sau chiar la fard, ruj de buze rosu strident, albastru, sau roz aprins... (iertare, sunt baiat, nu stapanesc deprinderea de a descrie culorile precum o fata) ).

| NLS a răspuns:

Cel mai atragator machiaj ramane zambetul, si daca e completat de atitudine pozitiva, o voce calda, simplitate, naturalete (intr-un cuvant, feminitate) - nu e nevoie nici de sprancene sculptate sau colorate, nici de kg de tencuiala pe chip, nici de bisturiu.
Frumusetea chipului atrage mai putin decat credeti voi.
Frumusetea sufletului conteaza pentru multi, inclusiv pentru subsemnatul.

| oglindasultanului a răspuns:

Le-ar place ca, acele culori sa fie naturale, sa nu se dezlipeasca in dormitorwinking

| HadesSs a răspuns:

Dezbracata

| Crysthina explică (pentru HadesSs):

Nu glumesti, nu?laughing)

| HadesSs a răspuns (pentru Crysthina):

Deloc, daca esti dezbracata cine se mai uite la machiaj laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Putin merge, acum nici sa fie cu lut pe fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie unul imi place ca o fata sa fie naturala. Dar merge si un pic de machiaj acolo care s-o avantajeze, ceva mai simplistic asa. happy

| UnTipObisnuit a răspuns:

Foarte putin.
Acel machiaj "natural" este perfect

| Logann a răspuns:

Imi place macchiato.

| Alexand3ru1 a răspuns:

Naturala.

| IonutX197 a răspuns:

Nu conteaza laughing) "mere" oricum

| anonim2533 a răspuns:

Cum vrea ea, nu conteaza daca se machiaza, dar sa nu exagereze, sa si incarce fața prea mult cu prostii