| milliondollarslover a întrebat:

Baieti, voi cititi reviste pentru fete? Stiu ca suna prostesc, dar colegii mei nu rateaza niciun numar din BravoGirl sau CoolGirllaughing Daca da, de ce?

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Si colegii mei cand ma vad cu cate o revista [Bravo, Cool girl] vin imediat si mi-o cer ca sa citeasca si eilaughing. Intradevar, din astfel de reviste afli mule lucruri despre fete, si sunt si ei curiosihee hee.

| valy a răspuns:

Eu nu citesc asemenea reviste. dar am aruncat un ochi intr-o revista pentru femei, fete, si din cate am observat aceste revista dezvaluie secrete de ale femeilor.si poate incearca si ei sa mai invete si ei cate cevahappy

| Marii a răspuns:

N-au bani pentru reviste gen FHM sau GQ. laughing

| LoveMusic a răspuns:

S`ar putea ca baietii sa citeasca aceste reviste pentru a invata mai multe despre fetehappy Oricum, experienta este cel mai crud profesor pentru ca mai intai iti da testul si apoi te invata lectia! Succes!

| alexandra_6462 a răspuns:

Nu e asa greu, in primul rand afla lucruri noi despre fete si unele chiar li se par interesante, si cate o data afla lucruri si despre ei ca doar noi despre ei intrebam in revistele alea ...au citit si colegi mei o data o revista de fata cu noi si li se parea asa de interesant faptul ca fetele se masturbeaza, ei citeau atenti cu capu in revista si noi fetele radeam...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inca nu am intalnit asemenea,, baietii``. Consider ca vor sa isi aleaga o fata stilata si cum nu prea stau in pas cu moda, se informeaza. Sau mergand pe partea ascutita a cutitului, vor sa se faca gay sau travestitirolling on the floorrolling on the floor. Eu una, sunt fata, si nu citesc asa cevatonguetongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca doresc sa cunoasca mentalitatea fetelor