Are o personalitate masculina, e posibil sa descopere ca e bisexuala sau lesbiana cand va fi mare
Hmm, interesanta afirmatie!
Bine nu mereu e asa, sa nu crezi asta, e doar o posibilitate, eu personal am cunoscut un cuplu de lesbiene care una era mai masculina alta era mai feminima
Ai iesi cu una de genul?
Cum sa nu, ba din contra, as jefui si o banca cu o tipa de genul!
Nu stiu pe unde a umblat tata haimana cand a fost tinerel, dar tu esti fratili meu din alta mama!
Orice este posibil!
Sora mea! E descrierea perfecta! Surorii mele ii plac armele si masinile. Ea e mai baietoasa de fel.
E o fată luptătoare sau doar o simplă fată.
La multe fete le plac mașinile, adică majoritatea, chestia e să știe ce se află și sub capotă și cum funcționează treaba, la fel stă problema și cazul armelor.
Altfel e doar de culoare totul.
Ai dreptate. Pe mine pasiunea masinilor consider ca s-a ''nascut'' o data cu mine. Pe cand cea a armelor, de cand si-a cumparat unchiul meu una. Mi s-a parut aiurea prima data, dupa ce am tras cu ea in padure a inceput sa imi placa. Singurul dezavantaj este ca e un pic cam heavy pentru manuta unei domnisoare, dar m-a descurc.
Frumos așa sper să faci ceva cu pasiunea din automobile, iar în privința armelor să le folosești cu pricepere și când trebuie.
Probabil că ai realizat ceva din asta dar am considerat că o pasiune nu trebuie lăsată să "moară'.
Multumesc pentru sfat!
Nu sfatul e important ci ce anume faci tu, eu sper ca acțiunile și deciziile tale să te îndrume astfel.
Oricum, asta e doar o parte din pasiunile mele.
A mai ai? super, te faci spion și i-ai dat pe spate pe toți
Nu că nu ai făcut-o deja
Din pacate. Mi-au luat-o altii inainte.
Fi cu un pas înainte, dacă nu poți fi cu tot corpul
Eu nu ma ocup cu astfel de fraieri. Daca lor le place falsitatea si ipocrizia, e treaba lor. Nu am nicio gara cuei. Nu ne mai cunoastem si aia e. Mai bine las eu de la mine. Desi nu par, sunt chiar o fata buna.
OOoo ce drăguț, eu credeam că ești sexy și rea, acum am rămas doar cu una
E bine. Decat sa ramai cu niciuna!
Știu mi s-a întâmplat și asta de multe ori, cred că unele lucruri nu prea se schimbă (._.)
Ce treaba are faptul ca ii plac masinile cu ii place sa traiasca viata? Chiar nu ma prind.
Ei, uite ca eu nunesc si asta un mod de a trai viata. Eu nu obisnuiesc ca altele sa ma frec in club pe cinci lei, printre asa zisii prieteni dragi! Sunt diferite moduri sa iti traiesti viata. Nu te pune nimeni sa fii de acord cu ce spun eu.
Faptul ca admiri niste metal nu inseamna ca iti traiesti viata. Dar ce stiu eu, sunt unii care traiesc viata admirand iarba cum creste. Asa senzatii tari nu au toti.
Gusturile nu se discuta!
M-am referit la combinatia de masi si arme.